Cortenstaal sokkel Ohio 300x300x600

Leverbaar

Een sokkel van cortenstaal is ideaal om een kunstwerk of een plant op te plaatsen, maar u kunt er ook een vuurschaal, vaas of ander element opzetten. Sokkels zijn zuilen, gemaakt van cortenstaal, in een vierkante vorm. De sokkel van cortenstaal geeft aan elke tuin een tijdloze sfeer. Maar ze passen ook goed in een galerie of in de openbare ruimte. En ze kunnen als bijzettafel gebruikt worden. Weet u al wat u er op deze sokkel cortenstaal gaat prijken?

Totaal incl. BTW
  • Levertijd 15-20 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €250,-

Omschrijving

Wat is een cortenstaal sokkel?

De sokkel is een vierkante zuil gemaakt van cortenstaal. De sokkel kan door dit duurzame materiaal in alle seizoenen gewoon buiten blijven staan en hoeft niet afgedekt te worden. Uw vuurschaal, tuinbeeld of plant komt er prachtig mee tot hun recht.

Welk type materiaal is gebruikt?

De sokkels zijn gemaakt uit hoogwaardig Corten-A staalplaat. Cortenstaal is een metaallegering die bestaat uit ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Cortenstaal staat bekend als weervast staal. Kenmerkend voor cortenstaal is aan de ene kant de bruin/oranje roestkleur en aan de andere kant de duurzaamheid. De levensduur is zo lang omdat de eerste corrosielaag verdere aantasting door roest tegenhoudt waardoor onderhoud dus zeer gering is. Hoe langer de sokkel staat, hoe mooier hij wordt. Na verloop van tijd krijgt het staal namelijk een mooie, natuurlijke patinalaag. De cortenstalen sokkel wordt ongeroest, dat wil zeggen in de grijze metaalkleur aangeleverd. De bruin/oranje roestlaag vormt zich binnen enkele weken tot maanden, hier is geen behandeling voor nodig. De sokkel cortenstaal wordt in eigen huis geproduceerd door onze eigen vakmensen. Let op; tijdens het roestproces kan de sokkel afgeven. 

Specificaties

Vorm Vierkant
Materiaal Cortenstaal
Lengte 300mm
Breedte 300mm
Hoogte 600mm
Materiaal dikte 2mm

EEN GOED STAALTJE SERVICE

Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je jouw gewenste maat, model of kleur niet gezien in onze webshop, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan het formulier in op de pagina maatwerk.

Voor meer vragen kun je ook kijken naar onze veelgestelde vragen pagina.