Cortenstaal staptegel Hexagon 500

check Direct leverbaar

Wilt u wél een pad aanleggen in uw gazon of tuin, maar moet dit niet te opvallend zijn? Dan is deze cortenstaal zeshoekige staptegel ideaal. Deze staptegels zijn een praktische en mooie manier om delen van uw tuin bereikbaar te maken zonder vieze voeten te krijgen, een pad in uw gazon te creëren of om simpelweg uw gazon te verfraaien. De roestbruine kleur van deze staptegels is gemakkelijk toe te passen binnen een natuurlijke omgeving. De cortenstalen staptegels legt u simpelweg in de aarde of het gazon en de grasmaaier kan er zo overheen. Kies hieronder de vorm van uw staptegels. Liggen ze binnenkort in uw tuin? 

Totaal incl. BTW
  • check Levertijd 2-4 werkdagen
  • check Gratis verzending vanaf €250,-

Omschrijving
minus
plus

Wat is een staptegel cortenstaal?

Deze staptegels, ook wel stapstenen genoemd, zijn gemaakt van cortenstaal die in eigen productie zijn gemaakt. Ze zijn eigenlijk overal in de tuin te plaatsen; in het grind, het gazon, tussen de planten of op een andere plek in de tuin. De staptegels worden neergelegd in de aarde of op het gazon. De grasmaaier kan er zo overheen. 

Welk type materiaal is gebruikt?

Deze staptegels zijn gemaakt uit hoogwaardig Corten-A staalplaat. Cortenstaal is een metaallegering die bestaat uit ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Deze metaalsoort heeft als unieke eigenschap dat het een zeer dichte oxidehuid (roestlaag) vormt. Doorroesten is hierdoor onmogelijk. Door de dichte oxidehuid wordt het dieperliggende materiaal afgeschermd van zuurstof, hierdoor wordt de oxidatie sterk vertraagd, terwijl de corrosie zich wel voortzet. De cortenstalen staptegels worden ongeroest, dat wil zeggen in de grijze metaalkleur aangeleverd. De karakteristieke bruin/oranje roestlaag vormt zich vanzelf binnen enkele weken tot maanden, hier is geen behandeling voor nodig. De cortenstaal staptegel wordt in eigen huis geproduceerd door onze eigen vakmensen. Let op; tijdens het roestproces kan de staptegel afgeven. 

Specificaties
minus
plus

Lengte staptegel 500mm
Breedte staptegel 430mm
Dikte staptegel 3mm

EEN GOED STAALTJE SERVICE

Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u uw gewenste maat, model of kleur niet gezien in onze webshop, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan het formulier in op de pagina maatwerk.

Voor meer vragen kunt u ook kijken naar onze veelgestelde vragen pagina.