Gepoedercoat staal houtopslag Indiana 1000x800x400

Leverbaar

De Indiana houtopslag is ideaal om uw hout optimaal in op te bergen. Door het strakke design is deze houtopslag een echte eyecatcher.

  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam en sterk
  • Leverbaar in alle RAL-kleuren
  • 5 jaar garantie
Jouw product
Product Gepoedercoat staal houtopslag Indiana 1000x800x400
Kleur
Totaal incl. BTW
  • Levertijd 10 werkdagen (bestel op tijd, door seizoensdrukte kan de levertijd afwijken)
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Omschrijving

De Indiana houtopslag is ideaal om uw hout optimaal in op te bergen. Door het strakke design is deze houtopslag een echte eyecatcher. De houtopslag staat op pootjes en is voorzien van gaten voor de afwatering. Hierdoor kan het water altijd uit de houtopslag lopen en zal het hout niet gaan rotten.

Materiaal
Deze houtopslagen worden vervaardigd uit hoogwaardig sendzimir verzinkt staal en vervolgens in ieder gewenste RAL kleur gepoedercoat. Dit gebeurt speciaal voor u. Daardoor beschikt u altijd over een houtopslag van top kwaliteit. Poedercoating is een elektrostatisch proces waarbij met een spuitpistool poeder wordt aangebracht op metaal. Tijdens het uitharden in de oven worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar. Daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, duurzame coating. Door de coating is de houtopslag uiterst UV bestendig.

Standaard bieden we de RAL kleuren wit, antraciet en zwart aan. Uiteraard is het mogelijk om de houtopslag in ieder andere gewenste RAL kleur te laten poedercoaten.

Deze houtopslag is een modulaire stalen houtopslag die als bouwpakket geleverd word. De houtopslag word opgebouwd uit losse panelen. Dit is geheel blind te koppelen, er zitten geen bevestigingen in het zicht. Zie de handleiding voor meer informatie.

Specificaties

Materiaal Gepoedercoat staal
Hoogte 1000mm
Lengte 800mm
Materiaal dikte 2mm

Handleiding

EEN GOED STAALTJE SERVICE

Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u uw gewenste maat of model niet gezien op onze webshop, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor meer vragen kunt u ook kijken naar onze veelgestelde vragen pagina.