Gepoedercoat staal plantenbaktafel Florida Type S

Leverbaar

De plantenbaktafel Florida is een combinatie tussen plantenbakken en een tafel. Hiermee creëer je gemakkelijk een groene en natuurlijke zithoek. De plantenbak is verkrijgbaar zonder deksel, je kunt de plantenbakken dan voorzien van beplating. Maar ook met deksel, zo heb je een strakke en moderne tafel.

  • Vorst- en hittebestendig
  • Leverbaar in alle RAL-kleuren
  • Duurzaam en sterk
  • 5 jaar garantie
Jouw product
Product Gepoedercoat staal plantenbaktafel Florida Type S
Kleur
Optie
Totaal incl. BTW
  • Levertijd 10 werkdagen (bestel op tijd, door seizoensdrukte kan de levertijd afwijken)
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Omschrijving

De plantenbak tafel is gemaakt van 2 rechthoekige Texas plantenbakken, met daartussen een tafelblad.

De plantenbakken worden vervaardigd uit hoogwaardig sendzimir verzinkt staal en vervolgens in ieder gewenste RAL kleur gepoedercoat. Dit gebeurt speciaal voor u. Daardoor beschikt u altijd over een plantenbak van top kwaliteit. Poedercoating is een elektrostatisch proces waarbij met een spuitpistool poeder wordt aangebracht op metaal. Tijdens het uitharden in de oven worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar. Daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, duurzame coating. Door de coating is de plantenbak uiterst UV bestendig. Deze plantenbak past in iedere tuin en is een echte eyecatcher.

Standaard bieden we de RAL kleuren wit, antraciet en zwart aan. Uiteraard is het mogelijk om de plantenbak in ieder andere gewenste RAL kleur te laten poedercoaten.

Het tafelblad is afgewerkt met onbehandeld Douglas hout. Douglas hout is het hout van de douglas spar. Het hout heeft een warme uitstraling. Let echter wel op dat hout na verloop van tijd grijs wordt. Om dit te voorkomen moet het hout behandeld worden met speciaal hiervoor bestemde olie.

De plantenbaktafel wordt geleverd als pakket. Deze is gemakkelijk te monteren dankzij de meegeleverde handleiding.

Specificaties

Lengte tafel 2229mm
Breedte tafel 800mm
Hoogte tafel 800mm
Lengte tafelblad 1600mm
Breedte tafelblad 800mm

EEN GOED STAALTJE SERVICE

Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u uw gewenste maat of model niet gezien op onze webshop, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor meer vragen kunt u ook kijken naar onze veelgestelde vragen pagina.