• Vanaf 50 EUR gratis verzenden*
  • Uit eigen productie
  • Bekend van TV!
  • Maatwerk mogelijk
Barbecues

Stalen barbeques

Het unieke design maakt de Iron Fire een 3 in 1 product. U kunt hem namelijk als barbecue gebruiken maar ook als vuurschaal, en door de moderne strakke lijnen staat de Iron Fire ook mooi als kunstwerk en blikvanger.

Categorieën & filters
11 producten
11 producten

Het unieke design maakt de Iron Fire een 3 in 1 product. U kunt hem namelijk als barbecue gebruiken maar ook als vuurschaal, en door de moderne strakke lijnen staat de Iron Fire ook mooi als kunstwerk en blikvanger. Door het unieke design past de Iron Fire in iedere tuin.

De Iron Fire combineert schoonheid en gebruiksvriendelijkheid. Hij kan in alle weersomstandigheden buiten staan, afdekken is niet nodig. Dankzij de modulaire delen kunt u hem gemakkelijk verplaatsen. Hij is zeer gemakkelijk schoon te maken en is vrijwel onderhoudsvrij. Etensresten en overtollige olie belanden in het vuur. De plaat kunt u schoon maken door eerst te schrapen met de spatel, en vervolgens nog even afnemen met een vochtige doek. Uniek aan de Iron Fire is dat de bak bestaat uit 2 delen, een binnenbak en een buitenbak. Voordeel hiervan is dat u de binnenbak gemakkelijk eruit kan nemen om hem te legen.

U kunt de Iron Fire gebruiken als barbecue of vuurhaard. Als brandstof kunt u zowel houtskool als hout gebruiken. Wij raden echter aan om oven gedroogd beukenhout te gebruiken. Door de vlammen geeft dit veel meer sfeer tijdens het gebruik.

Installatie/Gebruikshandleiding Iron Fire