Metalen wanddecoratie

Metalen wanddecoratie

Metalen wanddecoratie is een van de populairste vormen van muurkunst. Het zijn echte eyecatchers voor in uw woning of tuin. Metalen wanddecoratie geeft een stoer industrieel effect, maar past ook perfect in een modern interieur of landelijk interieur. Bij MySteel bieden we tientallen wall art designs, met grafische vormen of juist met organische figuren. Alle muurdecoratie in onze webshop is gemaakt van uiterst kwalitatief verzinkt staal en wordt in eigen beheer gemaakt. Bekijk ons aanbod! 

32 producten

Sorteer op sort-descending

32 producten

Sorteer op sort-descending

Muurdecoratie van metaal voor binnen en buiten

Onze metalen wanddecoratie is geschikt voor zowel binnen als buiten. Iedere wall art is namelijk vervaardigd uit het meest hoogwaardige sendzimir verzinkt staal. Daarnaast zijn de producten voorzien van een UV-bestendige coating, waardoor ze niet verkleuren. Handig voor als u de wanddecoratie wilt ophangen op een zonnige plek. Kortom: uw nieuwe blikvanger gaat ontzettend lang mee. Tot slot is metalen muurdecoratie ook nog eens heel tijdloos en geschikt voor elk interieur. 

Wanddecoratie van zwart metaal

Alle metalen wanddecoraties op deze pagina zijn afgewerkt met een zwarte coatinglaag in een matte fijnstructuur. De zwarte kleur geeft een industrieel en modern effect. Bovendien is de kleur zwart zeer neutraal waardoor het al snel inblendt in uw interieur. Naast onze wanddecoratie van zwart metaal, bieden wij ook wanddecoratie van cortenstaal. Deze cortenstaal wandobjecten krijgen naar verloop van tijd een typische bruine roestkleur. Dit zorgt voor een gaaf robuust effect. Lees alles over dit cortenstaal in onze Cortenstaal Gids.

Populair: metalen wanddecoratie met dier

U ziet het steeds vaker: metalen wanddecoratie met dierenfiguren. Deze dieren zijn weergegeven in geometrische vormen. In slechts een aantal lijnen wordt duidelijk om welk dier het gaat. Tof voor in de kinderkamer, in de woonkamer of bijvoorbeeld onder de onderkapping. Welk dier is uw favoriet? In onze webshop heeft u keuze uit onder andere: wolven, leeuwen, olifanten, vogels, herten en vlinders. Bestel uw favoriete metalen decoratie met dier nu eenvoudig via onze webshop!  

Industriële wanddecoratie: metalen kunst aan de muur

Muurkunst wordt steeds populairder. Ben je ook opzoek naar een metalen kunstwerk met een robuuste en stoere uitstraling? Dan hebben wij de wanddecoratie voor jou!

  • Gemaakt met precisie: In onze eigen werkplaats worden de kunstwerken met precisie gemaakt. Met een lasersnijder zijn de vormen nauwkeurig in het metaal gesneden.
  • Echte eyecatcher: Onze wanddecoratie is een echte eyecatcher, zowel voor binnen als buiten. 
  • Geschikt voor binnen en buiten muren: De wanddecoratie van MySteel is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Metalen wanddecoratie online bestellen?

Zoekt u toffe wanddecoratie voor de woonkamer van metaal? Selecteer uw favoriete wall art en bestel ‘m eenvoudig via onze webshop. Al onze wanddecoraties worden volledig in eigen beheer gemaakt. Om die reden is onze levertijd slechts 1-2 werkdagen. Profiteer bovendien van gratis verzending vanaf een besteding van €250,-. Dus waar wacht u nog op?