Plantenbak

Creëer knusse hoekjes met terrasafscheiding plantenbakken

Wilt u in de tuin of op het terras een gezellige hoek creëren waar u geniet van uw privacy, uit de wind zit en tegelijkertijd kunt genieten van groen om u heen? Hebt u dan al eens aan hoge stalen plantenbakken gedacht? Smalle, hoge plantenbakken als afscheiding nemen weinig ruimte in, maar zorgen wel voor een mooie, groene oase in de tuin. Daarom zijn deze plantenbakken heel erg geschikt als terrasafscheiding! Een aantal van onze klanten heeft ook een plantenbak als afscheiding gebruikt. We hebben voor u een top 7 gemaakt met mooie foto’s van onze klanten, dus laat u inspireren! 

1. Meer privacy door terrasafscheiding plantenbak

 

Onze klant heeft meer privacy gecreëerd door hoge cortenstalen plantenbakken aan de zijkant van het terras te plaatsen. Ideaal wanneer u ’s avonds een drankje wil doen op het terras, maar toch de nieuwsgierige blikken van de buren wil weren. De cortenstalen plantenbakken in combinatie met hoog gras of bamboe zorgen voor een altijd groen tuinscherm en een zonnig gevoel. De cortenstaal plantenbak als afscheiding tuin heeft een afmeting van 1200x300x600 mm (lengte x breedte x hoogte). Deze plantenbak neemt weinig ruimte in op de grond, maar zorgt voor een maximaal effect.

2. Grote tuin? Maak een groene muur!

 

Om in een grote tuin een zithoek af te scheiden van de rest van de tuin kunt u gebruik maken van plantenbakken. Deze klant heeft gekozen voor een cortenstaal plantenbak in combinatie met hoge beplanting. Door de hoge beplanting zit u nog meer afgeschermd van de rest van de tuin. De plantenbak als afscheiding die hier is gebruikt heeft een grootte van 3000x1000x400 mm (lengte x breedte x hoogte). Door de L-vorm, creëert u meteen een praktische hoek en de vorm zorgt voor een speels effect. Deze plantenbakken zorgen zo voor een beschutte plek in de tuin.

3. Gepoedercoat staal plantenbak

als afscheiding in de moderne tuin

 

Stalen plantenbakken met een poedercoat als terrasafscheiding gebruiken geven een strakke, moderne uitstraling in de tuin. U zorgt niet alleen voor het afscheiden van het terras van de rest, maar de hoge beplanting vangt ook nog een deel van de wind op. Twee problemen in één keer aangepakt dus!

4. Gezellige hoek creëren met

terrasafscheiding plantenbak

 

Gezellig met vrienden of familie eten in de tuin of ’s avonds een feestje? Creëer een fijne hoek dankzij hoge plantenbakken als afscheiding. Gevuld met beplanting als bamboe en bloemen maakt het helemaal af! Onze klant heeft hier gekozen voor twee plantenbakken Texas en één plantenbak Miami als terrasafscheiding. De Texas is de meest populaire plantenbak als afscheiding tuin.

5. Verrijdbare terrasafscheiding

 

Wilt u uw terrasafscheiding af en toe kunnen verplaatsen? Dan kiest u voor verrijdbare terrasafscheiding plantenbak! Bij onze kleinere plantenbakken kunt u in de webshop kiezen voor de optie ‘bodemplaat + 4 wielen’. De plantenbak wordt als bouwpakket geleverd en de wielen draait u er zo onder. Ze vallen minder op, maar zo kunt u wel genieten van de voordelen van verrijdbare terrasafscheiding. Let op dat elk wiel 50 kilo kan dragen. Is het gewicht te groot? Dan kunnen de wielen bezwijken onder het gewicht.

6. Terrasafscheiding in eigen formaat

en kleur samenstellen

 

De maat en de kleur van deze witte plantenbakken zijn door onze klant uitgekozen. Bij onze maatwerk terrasafscheiding kunt u zelf de kleur uitkiezen. U hebt hierbij de keuze uit +190 verschillende RAL-kleuren. Ontdek hier de mogelijkheden van de maatwerk plantenbakken.

7. Zakelijke markt: planten in bakken als afscheiding

 

Stalen plantenbakken kunnen natuurlijk ook geplaatst worden bij uw horecagelegenheid of bij uw bedrijf. De stalen plantenbakken zijn tijdloos óf modern vormgegeven, op maat te maken, in eigen productie gemaakt en daardoor van hoge kwaliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bestel eenvoudig via de MySteel webshop of neem contact met ons op voor een passende offerte.

 

Laat u inspireren!


Wilt u meer informatie over de MySteel plantenbakken? Bel gerust met één van onze medewerkers van de klantenservice! Zij staan u graag te woord en kunnen u helpen met het maken van de beste keuze.

MySteel Specials