Borderranden

Stalen borderranden

Op zoek naar stalen borderranden voor in uw tuin? Bekijk het aanbod van MySteel! Met onze stalen borderranden kunt u op een moderne en robuuste manier hoogteverschillen creëren in uw tuin. Of u nu de voorkeur geeft aan rechte vormen óf ronde vormen: bij MySteel vindt u de perfecte stalen borderranden. Bekijk ons uitgebreide aanbod en bestel eenvoudig online. Ook maatwerk is mogelijk!

Lees meer
Lees minder

Waarom een borderrand voor in de tuin kopen?

Met borderranden kunt u mooie afscheidingen creëren in uw tuin. Zo kunt uw gazon afscheiden van een tuinpad. Of wat dacht u van het terras afscheiden van een bloemenborder. Borderranden kaderen de verschillende elementen in uw tuin af, wat voor rust zorgt. U kunt met borderranden ook hoogteverschillen creëren, wat zorgt voor een dynamische tuin. Naast de esthetische voordelen hebben borderranden ook een zeer praktische functie. Ze voorkomen namelijk verzakkingen en houden de aarde op hun plek. 

Twee typen stalen borderranden

In onze webshop vindt u twee soorten stalen borderranden: kantopsluitingen en keerwanden. Beide typen stalen borderranden zijn verkrijgbaar in cortenstaal. De keerwanden zijn ook verkrijgbaar in gepoedercoat staal en de kantopsluitingen in het verzinkt staal. Daarnaast heeft u keuze uit talloze uitvoeringen, hoogtes en lengtes. Op deze pagina vindt u ons volledige aanbod. Staat er niet bij wat u zoekt? Neem dan contact met ons op voor maatwerk. 

Maar wat is het verschil tussen kantopsluitingen en keerwanden? 

  • Kantopsluitingen zijn bedoeld om uw terras, gazon of bestrating van elkaar te scheiden. Ze zorgen voor een strakke en moderne afboording van uw tuin.
  • Keerwanden zijn zeer sterke elementen die een grote hoeveelheid grond kunnen dragen. Daardoor zijn keerwanden heel geschikt om hoogteverschillen te creëren in uw tuin. 

Borderrand verzinkt staal

Bent u specifiek op zoek naar een borderrand van verzinkt staal? Ook dan zit u bij MySteel goed. Deze borderranden behouden hun metaalkleur en gaan niet roesten, in tegenstelling tot cortenstaal borderranden. U heeft keuze uit verzinkt stalen kantopsluitingen en gepoedercoat stalen keerwanden. Beide typen borderranden worden vervaardigd uit hoogwaardig sendzimir verzinkt staal.  De gepoedercoat stalen keerwanden zijn verkrijgbaar in in iedere gewenste RAL-kleur. 

Eindeloos combineren met onze stalen randen

Wilt u een stalen rand in de tuin? Dan zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. U kunt met onze borderranden namelijk eindeloos combineren. Wilt u bijvoorbeeld rechte, strakke lijnen? Of wilt u een meer organische effect creëren met ronde vormen? Dankzij ons uitgebreide assortiment kunt u bijna elke vorm eenvoudig verwezenlijken. Onze borderranden zijn namelijk los van elkaar te bestellen en eigenhandig te monteren. 

Stalen borderrand kopen via MySteel.nl!

Heeft u een keuze gemaakt? Bestel uw borderrand(en) dan eenvoudig via onze webshop. De gemiddelde levertijd bedraagt 2 tot 4 werkdagen en u betaalt géén verzendkosten vanaf een besteding van €250,-. Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op.