Stalen kantopsluiting

Kantopsluiting van staal

Een kantopsluiting van staal zorgt voor een strakke en moderne afboording van uw tuin. Met een kantopsluiting kunt u diverse elementen afkaderen en van elkaar scheiden. Denk bijvoorbeeld aan uw gazon, een grindpad of borders. Met de stalen kantopsluiting creëert u strakke lijnen en een robuuste uitstraling. Wilt u een kantopsluiting van staal kopen? Plaats uw bestelling dan snel en eenvoudig bij MySteel.nl. Maatwerk is mogelijk. Bekijk ons aanbod!

45 producten

Sorteer op

45 producten

Sorteer op

Stalen kantopsluiting in diverse afmetingen

We leveren stalen kantopsluitingen in diverse maten. De hoogte varieert van 12 cm tot 25 cm. De dikte van de kantopsluitingen varieert van 1,5 mm tot 2 mm. Tot slot kunt u zelf kiezen hoeveel meter kantopsluiting u nodig heeft. De minimale lengte is 1,5 meter. Dankzij al deze opties is uw kantopsluiting geheel op maat te maken.

Twee typen stalen kantopsluitingen

MySteel.nl levert kantopsluitingen in twee verschillende materialen:

Cortenstaal kantopsluitingen | Cortenstaal herken je aan zijn roestbruine kleur. Cortenstaal kantopsluitingen geven dus een robuust en stoer effect aan uw tuin. Dit materiaal wordt in de normale metaalkleur geleverd en verandert langzaam van kleur dankzij een natuurlijk roestproces. Meer over het materiaal cortenstaal leest u in onze Cortenstaal Gids.

Verzinkt stalen kantopsluitingen | Verzinkte kantopsluitingen hebben een matte zilvergrijze metaalkleur en gaan niet roesten. Daardoor krijgt uw tuin een moderne en strakke uitstraling. Het betreft Sendzimir verzinkt staal: een oersterk materiaal dat decennialang meegaat. 

Een handig bouwpakket

Onze kantopsluitingen zijn makkelijk te monteren middels de grondpinnen, koppelplaten en zelftappers. Hiermee kunt u de kantopsluiting gemakkelijk bevestigen. Uiteraard krijgt u er een montagehandleiding bij waarmee u eenvoudig en snel aan de slag kunt. 

Doordat u de kantopsluiting eigenhandig monteert, kunt u zelf de gewenste vorm aanbrengen. Daarnaast zijn onze kantopsluitingen licht te buigen. Hiermee kunt u zowel rechte lijnen als lichte glooiingen aanbrengen in uw tuin. 

Geplette, gezette of rechte stalen kantopsluitingen

De bovenrand van de kantopsluitingen kan op drie manier worden afgewerkt: geplet, gezet of recht. Bij de optie ‘geplet’ is de bovenrand één keer 180 graden omgeslagen en daarna geplet. Bij een gezette bovenrand is de rand gebogen in een hoek van 90 graden. De rechte kantopsluiting heeft géén gebogen bovenrand. 

Een strakke kantopsluiting in de tuin

Een kantopsluiting is een lage afscheiding tussen de elementen in uw tuin. Wilt u bijvoorbeeld een duidelijke scheidingslijn creëren tussen het gazon en de kiezels? Wilt u uw grindpad voorzien van een omlijsting? Of wilt u een verhoogde borderrand maken voor uw planten, bloemen of bomen? Dan is het slim om een kantopsluiting te gebruiken. Bekijk ons uitgebreide assortiment!  

Bestel via MySteel.nl!

Heeft u een keuze gemaakt? Bestel uw kantopsluiting(en) dan eenvoudig via onze webshop. De gemiddelde levertijd bedraagt 2 tot 4 werkdagen en u betaalt géén verzendkosten vanaf een besteding van €250,-.  Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op.