Keerwanden

Stalen keerwanden

Stalen keerwanden zijn geschikt om hoogteverschillen in uw tuin te creëren. De stalen keerwanden zijn ontzettend sterk waardoor ze een grote hoeveelheid grond kunnen dragen. Op die manier kunt u een verhoogd terras of bijvoorbeeld een plantenbak. Daarnaast kunt u met onze keerwanden uw tuin voorzien van organische of rechte lijnen. Het is aan u! Bekijk ons uitgebreide aanbod aan stalen keerwanden en bestel eenvoudig via MySteel.nl. Ook maatwerk is mogelijk.

104 producten

Sorteer op

104 producten

Sorteer op

Twee typen keerwanden van staal

Bij MySteel.nl heeft u keuze uit twee typen stalen keerwanden: 

Cortenstaal keerwanden | Dit zijn robuuste keerwanden in een bruine roestkleur. Deze kleur ontstaat dankzij een natuurlijk corrosieproces. Hierdoor geven de keerwanden uw tuin een industriële uitstraling.

Gepoedercoat staal keerwanden | Deze keerwanden worden gemaakt van hoogwaardig sendzimir verzinkt staal en kunnen in iedere gewenste RAL-kleur worden gespoten. Deze keerwanden geven een meer moderne uitstraling aan uw tuin. 

Mogelijk in elke vorm

Wij bieden stalen keerwanden in allerlei afmetingen en vormen. De wanden verschillen van 30 tot 60 cm hoog. En ook de breedte is helemaal op uw wensen af te stemmen. Bovendien kunt u de stalen keerwanden eindeloos combineren met elkaar. Zo kunt u elke gewenste vorm in uw tuin aanbrengen. Houdt u van organische en ronde vormen? Of bent u meer fan van strakke en rechte lijnen? Alles is mogelijk. In ons assortiment vindt u: gebogen keerwanden (met binnen- of buitenbocht), keerwanden met een hoek (binnen- of buitenhoek) en rechte keerwanden. Al deze stalen keerwanden kunt u met elkaar combineren dankzij de uniforme meegeleverde bevestigingsmaterialen.  

Toepassingen van keerwanden in uw tuin

Met een keerwand kunt u niveauverschillen realiseren in uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan een verhoogd terras, een border of een verhoogde plantenbak. Ook kunt u een verhoogd gazon maken. Waarvoor u ook kiest: de hoogteverschillen creëren een extra dynamisch en ruimtelijk effect in uw tuin. Wilt u inspiratie, lees dan onze 5 plantenbakideeën voor buiten

Prefab stalen keerwanden monteren

Wij leveren prefab stalen keerwanden die u eenvoudig zelf aan elkaar kunt koppelen. U ontvangt uiteraard de nodige bevestigingsmaterialen. Hiermee kunt u de verschillende elementen blind aan elkaar koppelen. Goed om vooraf te weten: de keerwanden hoeven niet aan de ondergrond vastgemaakt te worden. Door de brede onderrand én het gewicht van de aarde blijft de keerwand rechtop staan.

Stalen keerwanden kopen via MySteel.nl

Op onze website kunt u veel verschillende keerwanden bestellen. Ook ziet u per product welke prijs erbij hoort. U bestelt eenvoudig en snel via onze webshop. De gemiddelde levertijd bedraagt circa 5 werkdagen en u betaalt géén verzendkosten vanaf een besteding van €250,-. Heeft u andere specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan bespreken we welke maatwerkmogelijkheden er zijn.