Cortenstaal grondpin klein

check Direct leverbaar

Deze grondpin is voor het in de grond zetten van een kantopsluiting.

  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam en sterk
  • In eigen productie gemaakt
Totaal incl. BTW
  • check Levertijd 2-4 werkdagen
  • check Gratis verzending vanaf €250,-

Omschrijving
minus
plus

Deze grondpin is voor het in de grond zetten van de lage kantopsluiting (120 t/m 150mm hoogte). We adviseren om per 1 meter kantopsluiting 1 grondpin te gebruiken. U kunt de grondpin d.m.v. zelftappers vastzetten. Ook deze kunt u bij ons bestellen.

Materiaal
Deze grondpin wordt vervaardigd uit hoogwaardig Corten-A staalplaat. Deze metaalsoort heeft als unieke eigenschap dat het een zeer dichte oxidehuid (roest laag) vormt. Doorroesten is hierdoor onmogelijk. Door de dichte oxidehuid wordt het dieper liggende materiaal afgeschermd van zuurstof, hierdoor wordt de oxidatie sterkt vertraagt terwijl de corrosie zich wel voortzet. De grondpin wordt ongeroest, in de grijze metaalkleur aangeleverd. De bruin/oranje roest laag vormt zich binnen enkele weken tot maanden, hier is geen behandeling voor nodig. Tijdens het roestproces kan de kantopsluiting afgeven. Cortenstaal is een metaallegering dat bestaat uit ijzer en hieraan zijn koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom toegevoegd.

Specificaties
minus
plus

Materiaal Cortenstaal
Profiel kantopsluiting Geplet, Gezet, Recht
Hoogte kantopsluiting 120mm, 130mm, 150mm
Hoogte 300mm

Handleiding
minus
plus

EEN GOED STAALTJE SERVICE

Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u uw gewenste maat, model of kleur niet gezien in onze webshop, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan het formulier in op de pagina maatwerk.

Voor meer vragen kunt u ook kijken naar onze veelgestelde vragen pagina.