• Vanaf 50 EUR gratis verzenden*
  • Uit eigen productie
  • Bekend van TV!
  • Maatwerk mogelijk
Cortenstaal keerwanden

Cortenstaal keerwanden

Met een cortenstaal keerwand creëert u eenvoudig organische vormen of juist rechte lijnen in uw tuin. Keerwanden van cortenstaal zijn ontzettend sterke elementen die bedoeld zijn om hoogteverschillen te realiseren in uw tuin. Dankzij ons grote assortiment cortenstaal keerwanden kunt u eindeloos combineren en bijna elke vorm verwezenlijken. Houdt u van stoere, industriële elementen in uw tuin? Bestel dan eenvoudig en snel uw gewenste keerwand van cortenstaal via MySteel.nl. Maatwerk is mogelijk. Bekijk ons aanbod!

Categorieën & filters
52 producten
52 producten

Het verschil tussen keerwanden en kantopsluitingen

Vraagt u zich af wat het verschil is tussen keerwanden en kantopsluitingen? Dat begrijpen we, want op het eerste oog lijken deze twee sterk op elkaar. Toch hebben beide elementen niet hetzelfde doeleinde. 

  • Keerwanden zijn bedoeld om grote hoogteverschillen aan te brengen in uw tuin. Ze kunnen aarde tegenhouden. Daarnaast zijn ze oersterk waardoor ze een hoger gelegen terras, gazon of border kunnen dragen.
  • Kantopsluitingen zijn bedoeld om de verschillende elementen in uw tuin van elkaar te scheiden. Denk aan het scheiden van het gazon, borders, het terras, bestrating, bloemperken, looppaden, enzovoort. 

Wat is een cortenstaal keerwand?

Cortenstaal keerwanden zijn stoere en robuuste elementen voor in uw tuin. Ze worden meestal gebruikt om hoogteverschillen in de tuin te creëren. Dit geeft een speels en ruimtelijk effect. Met een keerwand kunt u bijvoorbeeld een verhoogde terrasafscheiding, plantenbak of border maken. Door de typische roestkleur zorgt een cortenstaal keerwand voor een industriële uitstraling van uw tuin. Bovendien is cortenstaal een oersterk materiaal dat weervast en onverwoestbaar is. 

Groot assortiment keerwanden

Dankzij ons grote assortiment keerwanden kunt u eindeloos blijven combineren. Zo kunt u zelf uw gewenste uitstraling voor uw tuin ontwerpen. U heeft onder andere keuze uit gebogen keerwanden (met binnen- of buitenbocht), keerwanden met hoek (met binnen- of buitenhoek) en rechte keerwanden. Ziet u het gewenste formaat of model er niet tussenstaan? Neem dan gerust contact met ons op, dan bekijken wij de mogelijkheden tot maatwerk. 

Alle keerwanden op deze pagina zijn gemaakt van cortenstaal. Wilt u liever keerwanden bestellen in een andere kleur? Bekijk dan ons aanbod gepoedercoat stalen keerwanden.  

Cortenstaal keerwand monteren

De cortenstaal keerwanden zijn eenvoudig blind aan elkaar te koppelen met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Het is niet nodig om de keerwanden vast te maken aan de ondergrond. Door de brede onderrand en druk van de aarde zal de keerwand rechtop blijven staan. 

Hoogwaardig cortenstaal voor uw tuin

Cortenstaal is een oersterk materiaal dat zeer geschikt is voor in uw tuin. Al onze cortenstaal producten worden vervaardigd uit hoogwaardig Corten-A staalplaat. Zo ook onze keerwanden. Daarnaast staat cortenstaal bekend om zijn typische bruine/oranje roestkleur. Deze kleur vormt zich automatisch door een natuurlijk roestproces. Dit zorgt voor een stoer en robuuste uitstraling. Goed om te weten: de cortenstaal keerwanden worden ongeroest geleverd, in een grijze metaalkleur. De roestlaag vormt zich automatisch, zonder dat daar een behandeling voor nodig is. Het enige dat nodig is, is geduld. Binnen enkele weken tot maanden verschijnt de bruine/oranje roestlaag. 

Cortenstaal keerwanden bestellen via MySteel.nl 

Op onze website kunt u diverse soorten keerwanden bestellen, in allerlei vormen en met verschillende afmetingen. U vindt ons gehele aanbod inclusief prijzen op deze pagina. Bestel de geschikte cortenstaal keerwand(en) eenvoudig en snel via onze webshop. De gemiddelde levertijd bedraagt circa 5 werkdagen en u betaalt géén verzendkosten vanaf een besteding van €50,-. Bovendien heeft u vijf jaar garantie op uw aankoop. Ziet u uw gewenste keerwand er niet tussenstaan? Neem dan contact op voor een eventuele maatwerk-opdracht.