Cortenstaal overzetprofiel 15 x 6 x 5 cm (lengte 150 cm)

check Direct leverbaar

Met een cortenstaal overzet profiel creëert u zeer eenvoudig een luxe, eigentijdse en kwalitatief sterke afbakening voor uw border of plantenbak. Dit overzet profiel staal kan gemakkelijk over betonnen opsluitbanden of stapelblokken geplaatst worden, maar ze zijn ook gemakkelijk in de aarde te drukken. Onregelmatigheden tussen betonbanden onderling door de lengte van de overzetprofielen perfect opgevangen. In combinatie met een roestige plantenbak of een ander element in cortenstaal creëert u een prachtig geheel in uw tuin. Wat voor moois gaat u hiermee maken? 

  • Aantal Stukprijs Totaal Besparing
  • 1 -
  • 10 30%
  • 50 37%
  • check Levertijd 2-4 werkdagen
  • check Gratis verzending vanaf €250,-

Omschrijving
minus
plus

Wat is een overzet profiel?

Een overzetprofiel is een manier om een kwalitatief sterke afbakening te realiseren. Met deze profielen kunnen bestaande stapelblokken of betonbanden bekleed worden met cortenstaal. De cortenstaal overzetprofielen worden door onze vakmensen in eigen huis geproduceerd.

Welke type materiaal is gebruikt?

De overzetprofielen zijn gemaakt van cortenstaal. Dit verzekert een lange levensduur en zorgt daardoor voor duurzaam materiaal in uw tuin. Deze metaalsoort heeft als unieke eigenschap dat het een zeer dichte oxidehuid (roestlaag) vormt. Doorroesten is hierdoor onmogelijk. Door de dichte oxidehuid wordt het dieperliggende materiaal afgeschermd van zuurstof, hierdoor wordt de oxidatie sterkt vertraagd, terwijl de corrosie zich wel voortzet. Het overzetprofiel wordt ongeroest, dat wil zeggen in de grijze metaalkleur aangeleverd. De bruin/oranje roestlaag vormt zich binnen enkele weken tot maanden, hier is geen behandeling voor nodig. Cortenstaal is een metaallegering die bestaat uit ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Het cortenstaal overzet profiel wordt in eigen huis geproduceerd door onze eigen vakmensen. Let op: tijdens het roestproces kan het overzet profiel afgeven. 

Specificaties
minus
plus

Lengte 150 cm
Hoogte 15 cm
Materiaal dikte 1,5 mm
Materiaal Cortenstaal
Binnenmaat 6,05 cm
Gewicht 4,68 kg

Handleiding
minus
plus

EEN GOED STAALTJE SERVICE

Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je jouw gewenste maat, model of kleur niet gezien in onze webshop, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan het formulier in op de pagina maatwerk.

Voor meer vragen kun je ook kijken naar onze veelgestelde vragen pagina.