Stalen vuurelementen

Stalen vuurelementen

Bekijk ons aanbod met stalen vuurelementen: vuurschalen en stalen barbecues. Die mogen toch in geen enkele tuin ontbreken? U kunt kiezen uit vuurelementen van cortenstaal of zwart staal, in verschillende afmetingen en vormen. Wat u ook kiest: al onze vuurelementen worden van het meest hoogwaardige staal gemaakt. Daardoor kunnen ze heel het jaar door buiten blijven staan, zijn ze heel onderhoudsarm en gaan ze oneindig lang mee. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online!
Lees meer
Lees minder

22 producten

Sorteer op

22 producten

Sorteer op

Must-have in uw tuin: een stalen vuurelement

Een gezellig avondje met uw vrienden en familie rond het vuur zitten. Of een heerlijke BBQ organiseren in uw tuin. Wie houdt daar niet van? Onze stalen vuurelementen zijn - wat ons betreft - een echte must-have voor in uw tuin. Ze kunnen heel het jaar buiten blijven staan en vormen ook nog eens een tof en stoer accessoire voor uw tuin. We werken uitsluitend met de meest kwalitatieve stalen, waardoor u een robuust en degelijk product in huis haalt. Bovendien zijn onze stalen vuurelementen:

  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam en oersterk
  • Zeer onderhoudsvrij

Cortenstaal vuurschalen en zwart stalen vuurschalen

Onze vuurschalen zijn gemaakt van het meest hoogwaardige staal. U kunt kiezen uit diverse modellen cortenstaal vuurschalen of zwart stalen vuurschalen. Zo kunt u kiezen voor een vierkante vuurschaal of ronde vuurschalen, met of zonder patroon erin. Bekijk onze stalen vuurschalen: 

  • Cortenstaal vuurschalenDe cortenstaal vuurschalen staan bekend om hun oranje-bruine roestkleur. Daarnaast staat cortenstaal ook bekend om zijn koperhoudende karakter, wat goed samengaat met vuur. Bovendien is dit staal zeer weervast, waardoor de vuurschaal alle seizoenen buiten kan blijven staan. Zo kun je zelfs in de winter een lekker vuurtje stoken! Bekijk onze cortenstaal vuurschalen > 
  • Zwart stalen vuurschalen 
    De zwart stalen vuurschalen worden gemaakt van hoogwaardig staal en zijn voorzien van een hittebestendige coating. Daardoor kunt u avond-aan-avond stoken. Zorg er wel voor dat u de as regelmatig uit de vuurschaal verwijdert. Ook deze vuurschaal kan heel het jaar door buiten blijven staan. 

Robuuste stalen barbecues

Bekijk ook zeker onze stalen barbecues, beschikbaar in cortenstaal en zwart staal. Onze stalen barbecues hebben moderne, strakke lijnen. Daardoor is het niet alleen een fijne barbecue, maar ook een echte blikvanger in uw tuin. En wist u dat u de BBQ ook als vuurschaal kunt gebruiken? Twee vliegen in één klap dus! De stalen barbecues zijn eenvoudig te onderhouden en kunnen het hele jaar buiten blijven staan. De afneembare plaat is makkelijk te reinigen met een vochtige doek. Bekijk onze stalen barbecues > 


Onderhoudsarme vuurelementen

Ideaal: de vuurelementen van MySteel zijn enorm onderhoudsarm. Heeft u een avondje gestookt of gebarbecued? En wilt u uw vuurelement schoonmaken? Wacht dan tot het vuur volledig gedoofd is en het overgebleven as afgekoeld is. Daarna hoeft u enkel het as te verwijderen. Een BBQ dient u nog wel schoon te maken met een vochtige doek. Zo bent u al snel weer klaar voor een volgend gezellig avondje bij het vuur. Ook goed om te weten: al onze vuurelementen zijn voorzien van een ontluchtingsgat, dat tegelijkertijd dient als afwateringsgat. Daardoor brandt het hout goed (zorg ervoor dat u droog hout gebruikt!) én wordt het regenwater direct afgevoerd. 


Vuurelementen van MySteel = puur vakmanschap

Gaat een vuurelement kopen bij MySteel? Dan bent u verzekerd van puur vakmanschap. Al onze stalen vuurschalen en stalen barbecues worden namelijk het meest hoogwaardige staal gemaakt. Plaats eenvoudig online uw bestelling! Vragen? Neem dan gerust contact op.