• Vanaf 50 EUR gratis verzenden*
  • Uit eigen productie
  • Bekend van TV!
  • Maatwerk mogelijk

Houtopslag cortenstaal

Een cortenstaal houtopslag is niet alleen ideaal om uw hout in op te bergen; het vormt ook een echte eyecatcher. Al onze cortenstaal houtbergingen hebben een strak design en staan op pootjes. Daarnaast zijn ze voorzien van gaten voor de afwatering. Daardoor kan het regenwater altijd uit de houtopslag lopen en zal het hout niet gaan rotten. Zoekt u een houtopslag van cortenstaal? Bij MySteel bestelt u eenvoudig online een houtopslag in een gewenst formaat. Ook maatwerk is mogelijk! Bekijk ons aanbod.

Categorieën & filters
10 producten
10 producten

Cortenstaal houtberging in allerlei formaten

MySteel heeft een ruim aanbod aan cortenstaal houtopslagen. De hoogte varieert van 1000 mm tot 1800 mm; de lengte varieert van 800 mm tot 1000 mm. Qua diepte zijn de cortenstaal houtopbergingen standaard 400 mm. Daarnaast kunt u gegarandeerd rekenen op kwalitatief en dik cortenstaal van 2 mm. Bovendien is het materiaal vorst- en hittebestendig. Wilt u een cortenstaal houtopslag met andere afmetingen? Ook dat is mogelijk. Neem gerust contact op voor de maatwerkmogelijkheden. Tip: bekijk ook eens deze leuke kubus houtopslagen van cortenstaal

Een houtopslag van cortenstaal: praktisch én sfeervol

Natuurlijk: een houtopslag moet vooral praktisch zijn en uw hout droog houden. Maar waarom zou je praktisch niet combineren met design? Juist. Daarom biedt MySteel prachtig afgewerkte en moderne cortenstaal houtopbergingen. Een cortenstaal houtberging vormt een stoer element voor in uw tuin. Het kan zelfs dienen als tuinafscheiding. Multifunctioneel dus! 

Wat is cortenstaal?

Cortenstaal is staal dat een natuurlijk roestproces ondergaat. Daardoor ontstaat de typische oranje-bruine roestkleur. Het enige dat u nodig heeft, is geduld. Uw houtopslag wordt namelijk in een metaalkleur geleverd en verandert naar verloop van tijd van kleur. Het staal is oersterk en heeft weinig te lijden onder weersomstandigheden. Daardoor is een houthok van cortenstaal ideaal voor in uw tuin.

Elke cortenstaal haardhout opslag van MySteel wordt vervaardigd uit hoogwaardig Corten-A staalplaat. Het unieke aan deze metaalsoort is dat het een zeer dichte oxidehuid (roestlaag) vormt. Doorroesten is onmogelijk. Door de dichte oxidehuid wordt het dieperliggende materiaal afgeschermd van zuurstof. Hierdoor wordt de oxidatie sterk vertraagd, terwijl de corrosie zich wel voortzet. Uw cortenstalen houtopslag wordt ongeroest, in de grijze metaalkleur, aangeleverd. De bruin-oranje roestlaag vormt zich binnen enkele weken tot maanden, zonder dat hier een behandeling voor nodig is. Let wel op: tijdens het roestproces kan de cortenstaal haardhout opslag afgeven. 

Houthok van cortenstaal of gepoedercoat staal

Op MySteel.nl heeft u keuze uit meerdere typen stalen houthokken. Naast een cortenstaal houtopslag kunt u namelijk ook kiezen voor een gepoedercoat stalen houtopslag. Deze houtberging is van sendzimir verzinkt staal gemaakt en gepoedercoat in de kleuren wit, antraciet of zwart. Uiteraard is het mogelijk om de houtopslag in iedere andere gewenste RAL kleur te laten poedercoaten. Weet je nog niet wat voor type houtopslag je zoekt? Bekijk dan al onze stalen houtopslag.

Hoe wordt de cortenstalen houtopslag geleverd?

De stalen houthokken van MySteel worden als een modulair bouwpakket geleverd. Ze worden namelijk opgebouwd uit losse panelen. Deze panelen zijn geheel blind te koppelen: er bevinden zich geen bevestigingen in het zicht. Zie de handleiding voor meer informatie.

Plaats uw bestelling online!

Wilt u een cortenstaal houtopslag bestellen via MySteel.nl? Dat kan eenvoudig en snel. De gemiddelde levertijd bedraagt 3 tot 5 dagen en u betaalt géén verzendkosten vanaf een besteding van €50,-. Bovendien zit er 5 jaar garantie op uw aankoop. Twijfel niet en plaats uw bestelling. Vragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op.