Stalen trappen

Stalen buitentrappen

Stoere stalen trappen voor tuin of terras. De stalen buitentrappen van MySteel zijn de ideale oplossing voor iedereen die een hoogteverschil heeft in zijn voor- of achtertuin. De trappen geven de tuin en het terras van uw huis direct een stijlvolle en indrukwekkende uitstraling. Daarnaast zijn deze trappen stevig, onderhoudsvrij en tijdloos, waardoor ze een leven lang mee gaan. Van loszittende treden of een wiebelende trap heeft u met een stalen trap in uw tuin zeker geen last. or iedereen die een hoogteverschil heeft in zijn voor- of achtertuin.

24 producten

Sorteer op

24 producten

Sorteer op

Stalen buiten trap in allerlei formaten

In onze webshop vindt u twee verschillende soorten stalen trappen: cortenstaal trappen en zwarte trappen. Alle trappen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en bevatten tussen de twee en vijf treden. Welke trap u ook kiest: ze worden allemaal gemaakt in onze eigen werkplaats, door onze eigen vakmensen. Kiest u voor een MySteel stalen buitentrap, dan kiest u voor een uniek Nederlands product. Bekijk ons volledige aanbod en plaats uw bestelling eenvoudig online. 

In ons assortiment vindt u trappen van staal met diverse afmetingen. Daarbij maken we onderscheid in de breedte van de trap en de hoogte van de trap. Onze smalste stalen buitentrappen zijn 80 cm breed, de breedste trappen zijn 120 cm breed. Daartussenin vindt u nog trappen in breedtemaat 100 cm. Welk formaat trap u ook kiest, bij elke trap zijn de treden 2 mm hoog, de trapboom is 3 mm. De traptreden zijn elk 17 cm hoog. Onze trappen zijn beschikbaar in 2 tot en met 5 treden. Zo vindt u altijd een buitentrap op maat die past bij uw tuin. 

  • Met een mooie, duurzame coating
  • Uiterst UV-bestendig
  • Tijdloze uitstraling
  • Eenvoudig te monteren

Cortenstaal trappen

Bent u fan van een industriële, robuuste look en feel? Ga dan voor een stalen trap voor buiten van cortenstaal. Dit materiaal heeft een typische bruin-oranje roestkleur: een kleur die na verloop van tijd vanzelf ontstaat. Cortenstaal heeft als unieke eigenschap dat het een zeer dichte oxidehuid (roestlaag) vormt. Door de dichte oxidehuid wordt het dieperliggende materiaal afgeschermd van zuurstof, waardoor de oxidatie sterk wordt vertraagd terwijl de corrosie voortzet. De laag zorgt ervoor dat doorroesten onmogelijk is. De cortenstalen trap wordt ongeroest geleverd. Bij aankoop ontvangt u een grijze, metaalkleurige trap die binnen twee tot zes maanden zijn kenmerkende bruin-oranje roestkleur krijgt. Dit gebeurt vanzelf, er is geen behandeling voor nodig. 

Cortenstaal is een metaallegering dat bestaat uit ijzer. Hieraan zijn koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom toegevoegd. Let erop dat de trap tijdens het roestproces kan afgeven. Vind hier inspiratie over het creëren van sfeer met cortenstaal in de tuin.

Zwarte stalen buitentrappen

Op zoek naar een strakke, stijlvolle en tijdloze trap? Kies dan voor een zwarte stalen trap voor buiten. Deze trappen worden vervaardigd uit hoogwaardig sendzimir verzinkt staal en vervolgens 2-laags gepoedercoat in RAL 9005 (zwart) met een fijne structuur. Poedercoating is een elektrostatisch proces waarbij men met een spuitpistool poeder aanbrengt op metaal. Tijdens het uitharden in de oven worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar. Vervolgens worden ze stroperig, waarna ze uitharden tot een mooie, duurzame coating. Deze afwerking zorgt voor een trap van topkwaliteit, die bovendien uiterst UV-bestendig is. 

Online een stalen trap kopen

Heeft u een stalen buitentrap gezien die helemaal aansluit bij uw wensen? U bestelt uw metalen trap eenvoudig en snel via de webshop. Alle trappen worden in onze eigen werkplaats gemaakt, waardoor wij een levertijd kunnen bieden van slechts 10 werkdagen. De verzending is gratis boven een bedrag van €250,-. Vragen? Neem gerust contact met ons op!