Stalen watertafels

Stalen watertafels

Op zoek naar een waterelement voor in uw tuin? Ga voor een toffe watertafel van staal. Bekijk ons aanbod en ontdek alle verschillende soorten watertafels. Onze watertafels worden compleet met bijbehorende pomp(en) en snoer geleverd. U kunt daarbovenop kiezen voor ingebouwde LED verlichting voor een nóg sfeervoller effect. Bekijk snel alle typen watertafels en de beschikbare afmetingen. Zit het gewenste formaat er niet tussen? Neem dan gerust contact op, dan bespreken we de maatwerk-opties.

Lees meer chevron-down
Lees minder chevron-up

18 producten

Sorteer op sort-descending

18 producten

Sorteer op sort-descending

Stalen watertafel voor buiten

Onze stalen watertafels zijn ideaal voor buiten. Onze waterornamenten kunnen heel het jaar buiten staan. Let op: schakel de pomp wel op tijd uit als het gaat vriezen! De watertafels voor buiten worden compleet met fontein(en) en snoeren geleverd. Het enige dat u hoeft te doen, is het ornament op zijn plek te zetten, de pompen aan te sluiten en het reservoir te vullen met water. Wilt u extra sfeer in uw tuin? Kies dan voor de extra optie: LED verlichting.  

  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam en sterk
  • 2 jaar garantie

Hoe werkt een waterornament van staal?

Nadat u het reservoir heeft gevuld met water, zet u de pomp aan. Het water wordt naar boven gepompt en vloeit over de bovenste binnenplaat heen. Het water valt daarna weer terug in het reservoir, zodat u geen water verspilt. Lekker duurzaam. En ook lekker voor de vogels. Zij kunnen het waterornament namelijk als badder- en drinkplaats gebruiken. Bovendien zijn onze watertafels 100% kindvriendelijk omdat de waterlaag zeer ondiep is. 


Watertafels van cortenstaal versus aluminium

MySteel heeft verschillende soorten watertafels. Ieder met een eigen uitstraling en afmeting. En ook maken we onderscheid in het type materiaal. U kunt bij ons namelijk terecht voor cortenstaal watertafels én aluminium watertafels. Wat is het verschil? 

Cortenstaal watertafels | Dit zijn roestbruine waterelementen die uw tuin een stoer en robuust karakter geven. Cortenstaal is staal dat hoort te roesten. U krijgt de watertafel in een typische metaalkleur geleverd. Na twee tot zes maanden ontstaat er een prachtige roestkleur, zonder dat het materiaal doorroest. Cortenstaal is een enorm sterk materiaal dat ideaal is voor buiten. Tot slot heeft cortenstaal een enorm lange levensduur! 
 
Aluminium watertafels | Ook onze aluminium watertafels zijn oersterk en kunnen alle seizoenen buiten blijven staan. Ze worden gemaakt van het meest hoogwaardige aluminium en zijn voorzien van twee UV-bestendige kleurlagen. U kunt kiezen voor de standaardkleuren wit, antraciet en zwart. Liever een andere kleur? Geen probleem, u kunt de aluminium watertafels in alle RAL-kleuren laten spuiten (tegen een meerprijs).

Uw tuin compleet maken met nóg meer stalen elementen? Bekijk ons complete assortiment tuininrichting. 


Waterornament vierkant of rechthoekig

Naast het uitzoeken van het soort materiaal, staat u voor nóg een keuze. Wilt u een waterornament met vierkant of rechthoekig formaat? En wilt u één, twee of drie fonteinen? De keuze is aan u. Met de filters op onze website kunt u uw ideale breedte- en lengtemaat aangeven. De hoogte is altijd 40 cm. Ook de staaldikte is altijd hetzelfde (2 mm bij cortenstaal en 3 mm bij aluminium). Heeft u een specifiek formaat in gedachten? Geen zorgen, wij gaan graag aan de slag met een maatwerkproduct. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 


Uw watertafel kopen bij MySteel

Bestel uw MySteel watertafel eenvoudig online. Dan heeft u uw nieuwe aanwinst snel in huis, al binnen 2 tot 4 werkdagen! U kunt het waterornament eenvoudig zelf installeren. Klinkt goed, toch? Wacht niet lang om uw nieuwe watertafel te kopen. Heeft u vragen of behoefte aan advies? Neem dan vrijblijvend contact op.