Wegens vakantieperiode langere levertijden. Actuele levertijd staat vermeld bij het product.

  • Vanaf 50 EUR gratis verzenden*
  • Uit eigen productie
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Maatwerk mogelijk
Huisnummers

Stalen huisnummers

Stijlvolle huisnummers in het Cortenstaal, RVS geborsteld en mat zwart. Deze huisnummers zijn echte eyecatchers voor bij uw voordeur. Ze zijn niet alleen heel modern en strak, maar ook duurzaam én onderhoudsarm.

Categorieën & filters
195 producten
195 producten

In ons assortiment vind je huisnummers in diverse afmetingen van 150mm tot en met 800mm. Alle nummers zijn verkrijgbaar in het Cortenstaal, RVS geborsteld en mat zwart.

De huisnummers zijn voorzien van afstandhouders, die ervoor zorgen dat het huisnummer met een kleine afstand van de muur af wordt gemonteerd. De afstandhouders zorgen voor een strak eindresultaat waarbij het lijkt alsof het huisnummer zweeft. Bij montage draai je de meegeleverde draadstiften in het schroefdraad van de afstandhouders en deze schuif je vervolgens in een (met kit  gevuld) boorgat in de muur. Na het drogen van de kit blijft het huisnummer stevig in de muur vast zitten.

De kleine huisnummers van de serie 150mm bieden we ook aan in een plakvariant. Deze huisnummers zijn voorzien van 3m tape, en kunt u op gladde/vlakke ondergronden plakken. Deze huisnummers zijn geschikt voor het plakken op onze brievenbussen of plantenbakken.