Stalen huisnummers

Stalen huisnummers

De stalen huisnummers van MySteel geven de entree van uw huis direct een stijlvolle uitstraling. Bovendien zijn onze stalen huisnummers zeer onderhoudsvrij en tijdloos, waardoor ze een leven lang meegaan. In onze webshop vindt u drie soorten stalen huisnummers: cortenstaal huisnummers, RVS huisnummers en huisnummers van zwart staal. Welk type huisnummer u ook kiest: ze worden allemaal in huis gemaakt door onze eigen vakmensen. Kiest u dus voor een MySteel huisnummer, dan kiest u voor een uniek Nederlands product. Bekijk ons volledige aanbod en plaats uw bestelling eenvoudig online.  

Lees meer chevron-down
Lees minder chevron-up

Losse huisnummers van staal in allerlei formaten

In ons assortiment vindt u huisnummers met diverse afmetingen. De kleinste huisnummers zijn 15 cm; de grootste huisnummers zijn 80 cm. Daartussenin vindt u nog twee medium-formaten: 30 cm en 50 cm. Welke formaat u ook kiest: het staal is bij elk huisnummer 2 mm dik. 

  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam, sterk en onderhoudsvrij
  • Uit eigen productie

De huisnummers zijn voorzien van afstandhouders. Deze zorgen ervoor dat het huisnummer met een kleine afstand van de muur af wordt gemonteerd. De afstandhouders zorgen voor een strak eindresultaat waarbij het lijkt alsof het huisnummer zweeft. Bij montage draai je de meegeleverde draadstiften in het schroefdraad van de afstandhouders en deze schuif je vervolgens in een (met kit  gevuld) boorgat in de muur. Na het drogen van de kit blijft het huisnummer stevig in de muur vast zitten.

De kleine huisnummers van de serie 15 cm bieden we ook aan in een plakvariant. Deze huisnummers zijn voorzien van 3M™ tape en kunt u op gladde/vlakke ondergronden plakken. Deze huisnummers zijn geschikt voor het plakken op onze brievenbussen of plantenbakken.

Cijfers 0 t/m 9 + toevoegingen

In onze webshop zijn de cijfers 0 t/m 9 verkrijgbaar, inclusief bijpassende toevoegingen: a, b, c. Op die manier kunt u uw gewenste huisnummer zelf samenstellen. Al onze stalen cijfers en letters hebben een modern en strak lettertype waardoor ze goed passen op ieder type voorgevel. Of het nu gaat om een woonhuis of een kantoorpand. Naast huisnummers kunt u uw interieur of exterieur extra aankleden met andere metalen woondecoratie. Kijk vooral eens rond en laat u inspireren! 

Cortenstaal huisnummers

Fan van een industriële, robuuste look rondom uw huis? Ga dan voor cortenstaal huisnummers. Deze huisnummers hebben een typische bruin-oranje roestkleur: een kleur die vanzelf na verloop van tijd ontstaat. De cortenstaal huisnummers zijn oersterk, vorst- en hittebestendig én vergen totaal geen onderhoud. Onze cortenstaal huisnummers worden gemaakt van hoogwaardig Corten-A staalplaat. Uw nieuwe huisnummer wordt ongeroest bij u geleverd. Na twee tot zes maanden ontstaat er vanzelf een. roestlaag dankzij allerlei weersinvloeden. U laat de buitenlucht dus al het werk doen. Let wel op: tijdens dit roestproces kan het huisnummer afgeven. Meer lezen over de industriële, robuuste look in uw tuin doet u ons blogartikel creëer sfeer met cortenstaal in de tuin.

RVS huisnummers

Onze RVS huisnummers worden geleverd in een grijze metaalkleur. Deze huisnummers hebben een strakke uitstraling en zijn daardoor zeer tijdloos. Bovendien passen ze door hun neutrale kleur en ontwerp bij iedere woning of brievenbus. Daarnaast zorgt het roestvrij staal ervoor dat de huisnummers weinig tot geen onderhoud nodig hebben. Wij beloven u: de RVS nummers gaan oneindig lang mee! U heeft keuze uit diverse RVS nummers met verschillende formaten. Bekijk rustig ons aanbod in onze webshop. 

Huisnummers van zwart staal

Onze zwarte huisnummers van staal zorgen voor een stoere, industriële look. En laat nu precies die look helemaal hot zijn op het moment. In interieurs ziet u zwarte elementen al vaak terugkomen. Maar waarom zou u dat stijltje niet doortrekken naar uw buitenruimte? Onze huisnummers van zwart staal zijn échte eyecatchers voor naast uw voordeur of voor op uw stalen brievenbus.

Bestel online je stalen huisnummers

Welk stalen huisnummer sprong bij u in het oog? Bestel ‘m eenvoudig en snel via onze webshop. Goed om te weten: al onze huisnummers worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Daardoor bedraagt de levertijd 1-2 werkdagen. En bestelt u voor meer dan €250,-? Dan is de verzending gratis. Vragen? Neem gerust contact met ons op!