• Vanaf 50 EUR gratis verzenden*
  • Uit eigen productie
  • Bekend van TV!
  • Maatwerk mogelijk
Zwarte huisnummers

Huisnummer zwart staal

Zwarte huisnummers van RVS vindt u bij MySteel! Door de matte zwarte coating krijgt de voorgevel van uw huis direct een moderne en strakke look. Bovendien is het staal ​​duurzaam én onderhoudsarm. U heeft keuze uit huisnummers van 150 mm tot 800 mm. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online! 

Categorieën & filters
65 producten
65 producten

Kwalitatieve zwarte huisnummers van staal

Al onze huisnummers worden gemaakt van hoogwaardig geborsteld roestvast staal. Zo ook onze zwarte huisnummers. Door de hoogwaardige kwaliteit gaan de huisnummers oneindig lang mee. Bovendien zijn onze zwarte huisnummers zeer tijdloos en passen ze bij vrijwel ieder soort huis, elke voordeur en brievenbus. Tot slot worden onze huisnummers in onze eigen werkplaats geproduceerd, waardoor de levertijd slechts 2 tot 3 werkdagen bedraagt. Een product van echte vakmannen dus! Kies het gewenste formaat en bestel uw huisnummer van zwart staal vandaag nog. 

Huisnummer RVS zwart: groot en klein

Voor welk formaat huisnummer gaat u? Een subtiel huisnummer voor naast uw voordeur? Of juist een eyecatcher die een groot deel van de gevel beslaat? Het is aan u. In onze webshop vindt u RVS huisnummers van 150 mm, 300 mm, 500 mm en 800 mm. De kleinste huisnummers worden veelal toegepast op huizen die dicht aan de straat staan. Woont u in een groter huis met een lange(re) oprit? Dan is een groot huisnummer van zwart staal een toffe keuze. Welk formaat u ook kiest: alle zwarte RVS huisnummers hebben een materiaaldikte van 2 mm.   

Zwevend huisnummer van zwart staal

Onze zwarte huisnummers zweven. Niet echt natuurlijk, maar dit effect wordt wel nagebootst. Onze huisnummers zijn namelijk voorzien afstandhouders. Dat wil zeggen dat het huisnummer met een kleine afstand wordt bevestigd aan de muur. 

Uw huisnummer zelf monteren

Bij uw bestelling ontvangt u een doe-het-zelf-pakket. Daarmee kunt u de huisnummers helemaal zelf monteren. Inclusief het zwevende effect. Hoe? U draait de meegeleverde draadstiften in het schroefdraad van de afstandhouders. Vervolgens schuift u deze in een met kit gevuld boorgat in de muur. Na het drogen van de kit blijft het huisnummer stevig in de muur vastzitten. Bekijk de montagehandleiding voor meer informatie. 

Wilt u liever niet gaan boren? Kies dan voor de kleine zwarte huisnummers van 150 mm met plakbevestiging. Deze huisnummers zijn op de achterzijde voorzien van oersterk 3M™ tape. Daardoor zijn ze eenvoudig om gladde en vlakke ondergronden te plakken. Denk aan brievenbussen of plantenbakken.

Bekijk andere typen stalen huisnummers

Naast zwarte huisnummers produceert MySteel ook zilverkleurige RVS huisnummers en cortenstaal huisnummers. De zilverkleurige RVS huisnummers geven een tijdloze en strakke uitstraling. De cortenstaal huisnummers zijn op hun beurt stoer en robuust dankzij hun roestlook. Deze huisnummers worden in een grijze metaalkleur geleverd en ondergaan vervolgens een natuurlijk roestproces. Uiteindelijk krijgen deze huisnummers een roestbruine kleur.

Huisnummer van zwart staal online bestellen?

Op zoek naar een modern huisnummer van zwart staal? Plaats uw bestelling eenvoudig online. Al onze huisnummers worden in onze eigen werkplaats geproduceerd, waardoor de levertijd slechts 5 werkdagen bedraagt. En bestelt u voor meer dan €50? Dan is de verzending gratis. Bovendien heeft u recht op 5 jaar garantie. Kijk gerust rond en plaats eenvoudig online uw bestelling!