Cortenstaal waterornament 80 x 80 x 80 cm

Direct leverbaar

Dit waterornament is een prachtig en opvallend object in uw tuin. Het waterornament is zeer kindvriendelijk, omdat er geen diepe waterlaag is.

  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam en sterk
  • In eigen productie gemaakt
Opties
  • Levertijd 
  • Gratis verzending vanaf €250,-

Omschrijving

Het waterornament wordt compleet met bijbehorende pomp met snoer geleverd. De pomp binnenin de bak zorgt ervoor dat het water omhoog wordt gepompt. Vervolgens zal het water over de binnenplaat lopen, om vervolgens weer terug in de bak te vallen. U zult bij een cortenstalen waterornament de eerste maanden het water moeten verversen, totdat de roestvorming compleet is. Bij vorst dient de pomp uitgeschakeld te worden. Als extra optie kunt u kiezen voor LED verlichting.

Materiaal

Het waterornament wordt vervaardigd uit hoogwaardig Corten-A staalplaat. Deze metaalsoort heeft als unieke eigenschap dat het een zeer dichte oxidehuid (roest laag) vormt. Doorroesten is onmogelijk. Door de dichte oxidehuid wordt het dieper liggende materiaal afgeschermd van zuurstof, waardoor de oxidatie sterkt vertraagt terwijl de corrosie zich wel voortzet. Het waterornament wordt ongeroest, in de grijze metaalkleur aangeleverd. De bruin / oranje roest laag vormt zich binnen enkele weken tot maanden, hier is geen behandeling voor nodig. Tijdens het roestproces kan het waterornament afgeven. Cortenstaal is een metaallegering dat bestaat uit ijzer en hieraan zijn koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom toegevoegd.

De binnenplaat wordt vervaardig uit aluminium en vervolgens in de RAL kleur 9005 gepoedercoat.

Specificaties

Lengte 80 cm
Breedte 80 cm
Materiaal dikte 2 mm
Materiaal Cortenstaal
Gewicht 65 kg
Hoogte 80 cm

Handleiding

EEN GOED STAALTJE SERVICE

Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je jouw gewenste maat, model of kleur niet gezien in onze webshop, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan het formulier in op de pagina maatwerk.

Voor meer vragen kun je ook kijken naar onze veelgestelde vragen pagina.