Cortenstaal watertafel 300 x 80 x 40 cm

De watertafel is een prachtig en opvallend object in uw tuin. De watertafel is zeer kindvriendelijk, omdat er geen diepe waterlaag is.

  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam en sterk
  • In eigen productie gemaakt
Opties
  • check Levertijd 
  • check Gratis verzending vanaf €250,-

Omschrijving
minus
plus

De watertafel wordt compleet met bijbehorende pomp met snoer geleverd. De pomp binnenin de bak zorgt ervoor dat het water omhoog wordt gepompt. Vervolgens zal het water over de binnenplaat lopen, om vervolgens weer terug in de bak te vallen. U zult bij een cortenstalen watertafel de eerste maanden het water moeten verversen, totdat de roestvorming compleet is. Bij vorst dient de pomp uitgeschakeld te worden. Deze watertafel heeft 3 fonteinen. Als extra optie kunt u kiezen voor LED verlichting.

Materiaal

De watertafel wordt vervaardigd uit hoogwaardig Corten-A staalplaat. Deze metaalsoort heeft als unieke eigenschap dat het een zeer dichte oxidehuid (roest laag) vormt. Doorroesten is onmogelijk. Door de dichte oxidehuid wordt het dieper liggende materiaal afgeschermd van zuurstof, waardoor de oxidatie sterkt vertraagt terwijl de corrosie zich wel voortzet. De watertafel wordt ongeroest, in de grijze metaalkleur aangeleverd. De bruin / oranje roest laag vormt zich binnen enkele weken tot maanden, hier is geen behandeling voor nodig. Tijdens het roestproces kan de watertafel afgeven. Cortenstaal is een metaallegering dat bestaat uit ijzer en hieraan zijn koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom toegevoegd.

Specificaties
minus
plus

Lengte 300 cm
Breedte 80 cm
Hoogte 40 cm
Materiaal dikte 2 mm
Materiaal Cortenstaal
Gewicht 138 kg

Handleiding
minus
plus

Gerelateerde Berichten
minus
plus

EEN GOED STAALTJE SERVICE

Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je jouw gewenste maat, model of kleur niet gezien in onze webshop, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan het formulier in op de pagina maatwerk.

Voor meer vragen kun je ook kijken naar onze veelgestelde vragen pagina.