Plantenbakken met bankje

Plantenbak met bankje

Een plantenbak met bankje creëert direct een gezellige, groene zitplek in uw tuin. Bij MySteel heeft u keuze uit verschillende opstellingen. Kiest u bijvoorbeeld voor twee plantenbakken met daartussen een bankje? Gaat u voor een hoekopstelling met drie plantenbakken en twee bankjes? Of wilt u een gezellige kampvuur opstelling? Alles is mogelijk. Heeft u al plantenbakken en wilt u er graag een bankje tussen plaatsen? Ook dat kan: onze bankjes zijn los verkrijgbaar. Bekijk ons aanbod! Maatwerk is mogelijk.

16 producten

Sorteer op

16 producten

Sorteer op

Stalen plantenbak met bankje van hout

Al onze plantenbakken worden gemaakt van hoogwaardig staal. U heeft keuze uit cortenstaal of gepoedercoat staal. Een cortenstaal plantenbak is te herkennen aan zijn roestbruine kleur. Goed om te weten: deze plantenbak wordt ongeroest bij u geleverd in een grijze metaalkleur. Naar twee tot zes maanden gaat de plantenbak vanzelf roesten (corroderen). Daardoor ontstaat de typische roestkleur.

Een gepoedercoat stalen plantenbak met bankje heeft een strakke en moderne uitstraling. Het metaal is glad en kan worden gecoat in alle mogelijke RAL-kleuren. De plantenbak is gemaakt van sendzimir verzinkt staal: een soort staal dat roest juist voorkomt. Al onze plantenbakken zijn bestendig tegen vorst en hitte. 

Het bankje tussen de plantenbakken wordt gemaakt van Douglashout. Dit hout is duurzaam en heeft een warme uitstraling. Let wel op: dit type hout verkleurt snel. Om verkleuring te voorkomen dient u het hout te behandelen met een speciale olie. Het houten bankje wordt onbehandeld geleverd. 

Maatwerk bloembak met bankje

MySteel biedt een breed assortiment aan plantenbakken met bankjes. Op deze pagina vindt u alle typen plantenbakken, inclusief vormen, afmetingen, afwerkingen en een prijsindicatie. Heeft u andere afmetingen of vormen voor ogen? Neem dan contact met ons op voor een maatwerk bloembak met bankje. Wij maken alle producten in eigen huis. Daardoor is maatwerk mogelijk.  

Bankje met plantenbak: multifunctionele tuinoplossing

Een bankje met plantenbak combineert het nuttige met het aangename. U creëert namelijk een extra zitje in uw voor- of achtertuin. Daarnaast heeft u direct een extra plek om bloemen, planten of boompjes te planten. Dit maakt het zitgedeelte extra gezellig én in sommige gevallen houdt het u uit de wind of de zon. Klinkt ideaal toch, zo’n bankje met bloembak in één? Meer ideeën voor het creëren van sfeer met cortenstaal in de tuin

Plantenbak met bankje bestellen bij MySteel?

Een plantenbak met bankje bestellen kan zeer eenvoudig en snel. U selecteert het gewenste type plantenbak met bankje. Vervolgens kunt u eventueel een kleur selecteren en kiezen voor wel of geen bodemplaat. Uiteraard kunt u bij MySteel ook terecht voor maatwerk. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

De gemiddelde levertijd voor de cortenstalen plantenbak met bankje is slechts 2 tot 4 werkdagen. De gepoedercoat stalen plantenbak met bankje is gemiddeld 10 werkdagen. Bovendien betaalt u geen verzendkosten vanaf een besteding van €250,-. Het afrekenen vindt plaats via iDeal, Bancontact of een overboeking. Achteraf betalen is ook mogelijk.