Cortenstaal brievenbussen

Cortenstaal brievenbussen

De cortenstaal brievenbus Arizona is ijzersterk, bestand tegen alle weersinvloeden en uiterst vorst- en hittebestendig. Het is een aankoop voor het leven. Zeker dankzij het tijdloze, strakke ontwerp. De brievenbus heeft een typische roestbruine kleur die zorgt voor een stoere, robuuste uitstraling. Het is een staande brievenbus die u op alle gewenste plekken kan plaatsen. Daarnaast beschikt deze brievenbus over een afsluitbare deur, inclusief twee sleuteltjes. Is dit wat u zoekt? Bestel uw nieuwe cortenstaal brievenbus dan eenvoudig online. 

3 producten

Sorteer op

3 producten

Sorteer op

Brievenbus met roestkleur gezocht?

Zoekt u een brievenbus met roestkleur? Dan zoekt u waarschijnlijk een brievenbus van cortenstaal. Cortenstaal is een staalsoort dat bekendstaat om zijn geroeste uiterlijk. Deze roestkleur ontstaat vanzelf na verloop van tijd. U krijgt de brievenbus in een grijze metaalkleur geleverd. Vervolgens zet u de brievenbus op de gewenste plek en laat u de natuur zijn werk doen. Dankzij allerlei weersinvloeden gaat het staal vanzelf roesten. Na een aantal weken tot maanden ziet u het resultaat: een mooi, egaal geroeste cortenstaal brievenbus. U hoeft overigens niet bang te zijn dat de brievenbus doorroest: als de brievenbus eenmaal zijn roestkleur heeft, stopt het oxidatieproces (roestproces) vanzelf. Uw post blijft daarom helemaal droog, onbeschadigd én veilig.  

  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam, sterk en onderhoudsvrij
  • 5 jaar garantie

Staande brievenbus van cortenstaal in 3 formaten

De Arizona brievenbus is een staande brievenbus van cortenstaal, met aan de voorzijde een ruime inwerpgleuf. U heeft keuze uit 3 verschillende modellen: Type S (440x440x1000 mm), Type M (640x440x1000 mm) en Type L (840x440x1000 mm). Let op: u kunt de huisnummers los bijbestellen en ze zelf op de gewenste plek op de brievenbus bevestigen.   


Al onze brievenbussen worden in onze eigen werkplaats gemaakt door de beste vaklieden. Met de Arizona brievenbus van cortenstaal kiest u dus voor een uniek Nederlands product. Bovendien is de levertijd daardoor slechts 2 tot 4 werkdagen. En doordat we onze brievenbussen zélf maken, kunt u ook een cortenstaal brievenbus op maat laten maken. Bel of stuur een e-mail voor meer informatie. 

Een corten brievenbus: oersterk en weervast

Corten is een ideale staalsoort voor brievenbussen. Het is namelijk een oersterk materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Van strenge vorst tot zinderende hitte. Dat maakt het een perfect materiaal voor brievenbussen: een brievenbus staat immers áltijd buiten. Seizoen na seizoen. De brievenbus behoudt zijn roestkleur en blijft er jarenlang mooi en onaangetast uitzien. Een corten brievenbus is daarom niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een duurzame en praktische oplossing. Onze cortenstaal brievenbussen zijn gemaakt van hoogwaardig Corten-A staal: de hoogst gewaardeerde keuze als het gaat om cortenstaal. 

Stalen brievenbus als pakket geleverd

U krijgt uw nieuwe brievenbus als bouwpakket geleverd. Aan de hand van de meegeleverde montagehandleiding is uw brievenbus binnen no-time klaar. Uiteraard worden de nodige bevestigingsmaterialen meegeleverd, zodat u direct aan de slag kunt. Wilt u de rest van uw tuin of buitenverblijf in lijn brengen met uw nieuwe brievenbus? Bekijk dan ons volledige assortiment tuininrichting, waaronder watertafels, houtopslagen en trappen. 

Cortenstaal brievenbus kopen bij MySteel?

Wilt u een staande brievenbus met roestkleur kopen? Bestel dan eenvoudig via MySteel.nl. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag. We leveren de brievenbus binnen 2 tot 4 werkdagen en u betaalt geen verzendkosten. Bovendien heeft u recht op 5 jaar garantie. Hulp nodig of behoefte aan persoonlijk advies? Schroom dan niet om contact op te nemen!