• Vanaf 50 EUR gratis verzenden*
  • Uit eigen productie
  • Bekend van TV!
  • Maatwerk mogelijk

Cortenstaal trap

Stoere cortenstalen trap voor tuin of terras. De ideale oplossing voor iedereen die een hoogteverschil heeft in zijn voor- of achtertuin.

Categorieën & filters
12 producten
12 producten

De cortenstalen trap is opgebouwd uit treden van elk 170mm hoogte. De trappen zijn gemakkelijk te monteren met behulp van de meegeleverde montagehandleiding.

Materiaal
Deze trappen worden vervaardigd uit hoogwaardig Corten-A staalplaat. Deze metaalsoort heeft als unieke eigenschap dat het een zeer dichte oxidehuid (roest laag) vormt. Doorroesten is hierdoor onmogelijk. Door de dichte oxidehuid wordt het dieper liggende materiaal afgeschermd van zuurstof, hierdoor wordt de oxidatie sterkt vertraagt terwijl de corrosie zich wel voortzet. De cortenstalen trap wordt ongeroest, in de grijze metaalkleur aangeleverd. De bruin/oranje roest laag vormt zich binnen enkele weken tot maanden, hier is geen behandeling voor nodig. Tijdens het roestproces kan de trap geven. Cortenstaal is een metaallegering dat bestaat uit ijzer en hieraan zijn koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom toegevoegd.