Cortenstaal trap

Cortenstaal trap

Een cortenstaal trap is dé stoere toevoeging voor in uw tuin. Met deze robuuste tuintrap kunt u hoogteverschillen in uw voor-of achtertuin overbruggen. De cortenstaal trap is onderhoudsvrij, tijdloos en bovendien oersterk. U heeft keuze uit stalen trappen met 2, 3, 4, of 5 traptredes. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende breedtematen. Ook kunt u bij MySteel terecht voor maatwerk. Bestel uw nieuwe cortenstaal trap eenvoudig via onze webshop! 

Lees meer chevron-down
Lees minder chevron-up

15 producten

Sorteer op sort-descending

15 producten

Sorteer op sort-descending

Waarom een cortenstaal tuintrap?

Cortenstaal staat bekend om zijn oersterke, weerbestendige en industriële karakter. Daarom is cortenstaal een heel geschikt materiaal voor tuintrappen. U herkent cortenstaal aan zijn roestbruine kleur. Deze roestkleur ontstaat vanzelf, na verloop van tijd. Hiervoor is geen extra behandeling nodig. U krijgt de buitentrap in een grijze metaalkleur geleverd. Dankzij alle weersinvloeden ondergaat het staal een oxidatieproces. Daardoor ontstaat de bruin-oranje roestlaag die het staal beschermt tegen verdere corrosie. En dat zorgt dan weer voor een lange levensduur. Bovendien past de natuurlijke roestkleur goed bij al het groen in uw tuin! 

  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam, sterk en onderhoudsarm
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • 2 jaar garantie

 

Trap van cortenstaal in diverse afmetingen

Bij MySteel.nl vindt u rechte cortenstaal trappen met diverse maten. Zo kunt u zelf het aantal traptreden bepalen: 2, 3, 4 of 5. Vervolgens kunt u zelf de breedtematen bepalen, die variëren van 80 cm tot 120 cm. In alle gevallen is de materiaaldikte van de treden 2 mm en de trapboom heeft een dikte van 3 mm. Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan contact op voor de maatwerkmogelijkheden. Omdat wij al onze stalen trappen in onze eigen werkplaats produceren, zijn we erg flexibel. We denken graag met u mee!  


De cortenstaal trap in uw tuin plaatsen

U kunt zélf de cortenstaal trap in uw tuin plaatsen. De truintrap wordt namelijk als een bouwpakket geleverd. Met de handleiding kunt u eenvoudig zelf uit de voeten. In het bouwpakket vindt u de losse traptreden en de trapboom waarop de treden worden gemonteerd. Uiteraard ontvangt u ook de bouten en moeren die nodig zijn om de cortenstaal trap te monteren. Vervolgens kunt u de trap eenvoudig aan de boven- en onderzijde bevestigen op de gewenste plek. Aan de onderkant van de trap is geen verdere ondersteuning nodig van bijvoorbeeld zand, hout of stenen. De trap zelf is namelijk sterk genoeg om veel gewicht te kunnen dragen. Zorg er wel altijd voor dat u de trap waterpas plaatst, zodat u een veilige en stabiele constructie krijgt. Hulp of advies nodig bij de montage? Twijfel niet om contact op te nemen! 


Ook verkrijgbaar in zwart staal

Onze buitentrappen zijn ook verkrijgbaar in zwart staal. Deze geven je tuin een modern en industrieel tintje. Tijdloos en geschikt voor iedere tuin! De zwarte stalen buitentrappen worden geproduceerd uit hoogwaardig materiaal en vervolgens gepoedercoated in een RAL9005 (zwart). Door die coating is de trap uiterst UV-bestendig en gaat ‘ie jarenlang mee. Meer inspiratie nodig voor uw tuin? Bekijk ons volledige tuininrichting-assortiment en ga voor tuinelementen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Of lees creëer sfeer met cortenstaal in de tuin.


Bestel via MySteel

Heeft u een trap van cortenstaal gezien die perfect past in uw tuinplaatje? Plaats uw bestelling dan eenvoudig en snel via MySteel.nl. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, gaan we aan de slag. Doordat wij al onze stalen producten in eigen huis maken, kunnen wij een levertijd garanderen van slechts 2 tot 4 dagen. De verzending is gratis vanaf 250 euro.. Vragen? Neem gerust contact met ons op!