• Vanaf 50 EUR gratis verzenden*
  • Uit eigen productie
  • Bekend van TV!
  • Maatwerk mogelijk
Aluminium watertafels

Watertafel van aluminium

De aluminium watertafels van MySteel zijn modern, strak en eventueel afgewerkt met LED verlichting. Ze vormen een prachtig ornament in uw voor- of achtertuin. Een echte eyecatcher! De watertafel wordt geleverd met pomp die het water omhoog pompt. Het water loopt daarna over de binnenplaat en valt vervolgens terug in de bak. Door de ondiepe waterlaag zijn onze watertafels zeer dier- en kindvriendelijk. Bekijk hieronder alle beschikbare formaten. Heeft u andere afmetingen voor ogen? Ook maatwerk is mogelijk! Neem gerust contact op.

Categorieën & filters
6 producten
6 producten

Aluminium waterornament met fontein en LED verlichting

Uw watertafel van aluminium wordt als één geheel geleverd, inclusief een gelaste bak en een deksel. De deksel kunt u loshalen, zodat u de watertafel van binnen schoon kan maken. Ook goed om te weten: de watertafel wordt aangesloten geleverd, wat inhoudt dat de pomp en eventuele LED verlichting al aangesloten is. U hoeft alleen nog maar de stekker in het stopcontact te steken. De LED verlichting is een extra optie waarvoor u kunt kiezen. Deze verlichting geeft uw tuin extra sfeer als het donker is. Hoe de watertafel werkt? De pomp duwt het water naar boven, waarna het water geleidelijk over de platte aluminum binnenplaat vloeit. Daarna glijdt het water weer terug in de opvangbak, waardoor het water kan worden hergebruikt. Wel zo duurzaam. 

  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam en sterk
  • 5 jaar garantie

Waarom kiezen voor aluminium?

Deze watertafels worden vervaardigd uit aluminium van de hoogste kwaliteit. Allereerst wordt het aluminium voorzien van een sterk hechtende grondlaag. Vervolgens werken we de watertafel af met een UV-bestendige kleurlaag. U kunt de aluminium watertafel bestellen in een van de standaardkleuren: wit, grijs of zwart. Heeft u liever een andere kleur? Geef dit dan tijdens uw bestelproces door. De watertafels zijn namelijk in alle RAL-kleuren (tegen een meerprijs) te bestellen.

Aluminium watertafel vierkant

Bent u op zoek naar een vierkante aluminium watertafel? Bij MySteel heeft u keuze uit 4 afmetingen: 500x500 mm, 800x800 mm, 1000x1000 mm en 1200x1200 mm. De hoogte blijft altijd gelijk, namelijk 400 mm. Doordat de watertafels van aluminium zijn gemaakt, zijn de watertafels relatief licht van gewicht. Daardoor zijn ze goed te vervoeren en te verplaatsen. Een aluminium watertafel in vierkant formaat beschikt altijd over één fontein. Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan contact op voor de maatwerk-mogelijkheden. 

Extra grote watertafels met meerdere fonteinen

Wilt u dat uw watertafel groot is, zodat ‘ie meer ruimte inneemt in uw tuin? Gave keuze! Zo’n grote watertafel kan uw tuin namelijk extra lengte geven of de tuin juist opbreken. U kunt kiezen uit een watertafel met twee of drie fonteinen. Heeft u andere afmetingen in gedachte? Neem dan gerust contact op, dan bespreken we je wensen. 

Naast aluminum watertafels hebben we ook cortenstaal watertafels in ons assortiment. Deze watertafels zijn te herkennen aan de bruin-oranje roestkleur. Die kleur verschijnt pas na verloop van tijd. Binnen enkele weken tot maanden vormt zich automatisch een roestlaag. Zonder dat daar een behandeling voor nodig is. Benieuwd naar een volledig overzicht? Bekijk hier al onze watertafels. 

Bestel een MySteel watertafel

Wilt u een aluminium watertafel bestellen via MySteel.nl? Dat kan eenvoudig en snel. De gemiddelde levertijd bedraagt ongeveer 10 werkdagen en u betaalt géén verzendkosten. Bovendien zit er 5 jaar garantie op uw aankoop. Twijfel niet en plaats uw bestelling vandaag nog. Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op.