Trapmodel plantenbakken

Trapmodel plantenbakken

Met een trapmodel plantenbak kunt u planten en bloemen op verschillende hoogtes plaatsen. Dit geeft een ruimtelijk en speels effect aan uw tuin. Deze stalen plantenbakken zitten met koppelstukken aan elkaar bevestigd, waardoor het echt één geheel wordt. Qua materiaal heeft u keuze uit cortenstaal, gepoedercoat staal en verzinkt staal. En ook wat betreft vormen en afmetingen heeft u volop mogelijkheden. Bekijk het assortiment trapmodel plantenbakken van MySteel! Maatwerk is mogelijk.

Stalen plantenbak met trapmodel

De trapmodel plantenbakken van MySteel zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig staal. We bieden drie typen stalen plantenbakken: cortenstaal, gepoedercoat staal en verzinkt staal. Alle drie de staalsoorten geven een andere uitstraling aan uw tuin of balkon. Cortenstaal plantenbakken bieden een stoere en robuuste uitstraling vanwege hun roestbruine kleur. Een gepoedercoat stalen plantenbak biedt daarentegen een meer moderne uitstraling door hun strakke afwerking en kleuren. Tot slot kunt u kiezen voor een trapmodel plantenbak van verzinkt staal met een zilver/grijze metaalkleur. 

Zeer unieke plantenbakken voor buiten

Wilt u aan uw tuin een plantenbak toevoegen met uniek karakter? Kies dan voor een van onze ‘Special’-modellen. Dit zijn trapmodel plantenbakken in allerlei vormen en afmetingen. U kunt kiezen voor een tweetrap of een drietrap plantenbak. De losse plantenbakken worden door middel van blinde koppelstukken aan elkaar vastgemaakt. Zo creëren we van twee of drie losse plantenbakken één trapmodel. 

Wat betreft afmetingen heeft u ook volop keuze. In de filtersectie kunt u uw gewenste lengte- en breedte-afmetingen aanvinken. Had u een andere afmeting voor ogen? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de maatwerkmogelijkheden! 

Populaire plantenbak in de voortuin

Men kiest vaak voor een trapmodel plantenbak in de voortuin. De ruimte in een voortuin is namelijk vaak beperkt. Het toevoegen van hoogteverschillen zorgt tóch voor wat extra volume en dynamiek. En die hoogteverschillen kunt u gemakkelijk toevoegen door middel van een trapmodel plantenbak. U kunt kiezen voor kleine of grote bloembakken, afhankelijk van de ruimte die uw voortuin biedt. 

Trapmodel plantenbak bestellen bij MySteel?

Wilt u een stalen trapmodel plantenbak bestellen bij MySteel? Dit kan eenvoudig en snel via onze webshop. De gemiddelde levertijd bedraagt slechts 5 werkdagen. Bovendien betaalt u geen verzendkosten vanaf een besteding van €250,-. Betalen kan via iDeal, Bancontact of een overboeking. Achteraf betalen is ook mogelijk.

Goed om te weten: de plantenbak wordt als een modulair bouwpakket geleverd, met losse panelen en hoekstukken. De bakken zijn geheel blind te koppelen. U krijgt een duidelijke montage-instructie waarmee u zelf uit de voeten kunt. Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Ook als u meer wilt weten over de mogelijkheden omtrent maatwerk!