Cortenstaal huisnummers

Cortenstaal huisnummers

Een cortenstaal huisnummer geeft de entree van uw huis direct een industriële uitstraling. Bovendien vergt cortenstaal géén onderhoud en gaan de huisnummers jarenlang mee. Cortenstaal is een staalsoort dat hoort te roesten. Vandaar dat u het cortenstaal herkent aan de mooie bruin-oranje roestlaag. Deze roestlaag verschijnt na een aantal weken tot maanden. Bij MySteel vindt u cortenstaal huisnummers van 15 cm tot 80 cm. Alle huisnummers in de webshop worden in onze eigen werkplaats gemaakt van kwalitatief Corten-A staalplaat. Bekijk ons aanbod en plaats uw bestelling eenvoudig online! 

Lees meer
Lees minder

Cortenstaal huisnummer: groot en klein

Op zoek naar een cortenstaal huisnummer, groot of klein? Bij MySteel vindt u gegarandeerd wat u zoekt. U heeft keuze uit cortenstaal huisnummers van 15 cm, 30 cm, 50 cm en 80 cm hoog. Fan van robuuste, grote huisnummers? Of heeft u een huis dat verder van de weg staat? Dan is het tof om te kiezen voor een groot cortenstaal huisnummer (80 cm). Voor huizen of gebouwen die dichtbij de straat staan, is een klein huisnummer (15 cm) vaak al groot genoeg. De cortenstaal huisnummers van 30 cm of 50 cm zijn voor velen een mooie middenweg. Voor alle formaten huisnummers geldt dat het staal 2 mm dik is. 

  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam en sterk
  • Uit eigen productie

Cortenstaal huisnummers en toevoegingen

In onze webshop zijn de cijfers 0 t/m 9 verkrijgbaar, inclusief bijpassende toevoegingen a, b, c. De huisnummers worden ongeroest geleverd, in een grijze metaalkleur. De bruin-oranje roestlaag wordt automatisch gevormd dankzij de weersinvloeden. Het roestproces duurt enkele weken tot maanden. Maar let wel op: tijdens dit roestproces kan het huisnummer afgeven. Lees alles over cortenstaal in onze Cortenstaal Gids

Huisnummer zelf monteren

Alle cortenstaal huisnummers zijn voorzien van afstandhouders aan de achterzijde. Deze afstandhouders zorgen voor een zwevend effect. En dit effect kunt u helemaal zelf mogelijk maken. Hoe? U draait de meegeleverde draadstiften in het schroefdraad van de afstandhouders. Vervolgens schuift u deze in een met kit gevuld boorgat in de muur. Na het drogen van de kit blijft het cortenstaal huisnummer stevig in de muur vastzitten. Bekijk de montagehandleiding voor meer informatie. 

De kleine huisnummers van 15 cm bieden we ook aan in een plakvariant. Deze huisnummers zijn voorzien van 3M™ tape en kunt u op gladde en vlakke ondergronden plakken. Daardoor zijn deze huisnummers geschikt voor op onze brievenbussen of plantenbakken.

Bekijk alle stalen huisnummers

Naast cortenstaal huisnummers produceert MySteel ook matzwarte huisnummers en RVS huisnummers. De keuze is reuze! De matzwarte huisnummers geven een stoere en industriële uitstraling. De RVS huisnummers hebben een moderne uitstraling en een tijdloos karakter. Wilt u het volledige overzicht zien en de huisnummers met elkaar vergelijken? Bekijk dan al onze stalen huisnummers

Uw cortenstaal huisnummers online bestellen?

Bent u op zoek naar industriële, robuuste huisnummers die oneindig lang meegaan? Kies dan voor de cortenstalen huisnummers van MySteel! Al onze stalen producten worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Daardoor heeft u altijd een uniek en Nederlands product in handen. Duurzaam én met slechts een levertijd van 1-2 werkdagen. Bestelt u voor meer dan €250? Dan is de verzending gratis. Kijk gewoon eens rond in onze webshop en plaats eenvoudig online uw bestelling.