• Vanaf 50 EUR gratis verzenden*
  • Uit eigen productie
  • Bekend van TV!
  • Maatwerk mogelijk
RVS huisnummers

RVS huisnummers

Stijlvolle RVS huisnummers vindt u bij MySteel! Onze huisnummers worden in eigen beheer gemaakt van hoogwaardig geborsteld roestvrij staal. Door de strakke en moderne uitstraling vormen ze échte eyecatchers voor naast uw voordeur. Bovendien zijn onze RVS huisnummers duurzaam én onderhoudsarm. Bij MySteel vindt u RVS huisnummers van 15 cm tot 80 cm. Bekijk ons aanbod en plaats uw bestelling eenvoudig online!

Categorieën & filters
65 producten
65 producten

RVS huisnummer: groot en klein

Bent u op zoek naar een RVS huisnummer in het groot of klein? Wat u ook wenst: bij MySteel bent u aan het goede adres. In onze webshop vindt u RVS huisnummers van 15 cm tot en met 80 cm. De precieze maten waaruit u kunt kiezen zijn: 15 cm, 30 cm, 50 cm en 80 cm. De kleine huisnummers zijn voornamelijk geschikt voor huizen die met hun voordeur dichtbij de straat staan. De grotere huisnummers worden daarentegen vaak gebruikt op huizen die verder van de weg liggen. En een huisnummer (RVS) van 30 cm of 50 cm is voor velen een mooie middenweg. Voor alle formaten huisnummers geldt een materiaaldikte van 2 mm.   

Zwevend RVS huisnummer monteren

Omdat onze huisnummers zijn voorzien van afstandhouders, lijkt het alsof de huisnummers zweven. De afstandhouders zorgen er namelijk voor dat het huisnummer met een kleine afstand van de muur kan worden bevestigd. En die montage kunt u helemaal zelf. U ontvangt bij uw bestelling een volledig montagepakket, waarmee u het zwevende effect kunt creëren. Hoe? U draait de meegeleverde draadstiften in het schroefdraad van de afstandhouders. Vervolgens schuift u deze in een met kit gevuld boorgat in de muur. Na het drogen van de kit blijft het huisnummer stevig in de muur vastzitten. Bekijk de montagehandleiding voor meer informatie. 

De kleine huisnummers van 15 cm bieden we ook aan in een plakvariant. Deze huisnummers zijn voorzien van 3M™ tape en kunt u op gladde en vlakke ondergronden plakken. Daardoor zijn deze huisnummers geschikt voor op onze brievenbussen of plantenbakken.

Bekijk nog meer stalen huisnummers

Naast zilverkleurige RVS huisnummers produceert MySteel ook matzwarte huisnummers en cortenstaal huisnummers. Weet je nog niet welke type stalen huisnummer je zoekt? Bekijk dan het volledige aanbod stalen huisnummers. De matzwarte huisnummers geven een stoere, strakke en moderne uitstraling. De cortenstaal huisnummers bieden op hun beurt een robuuste look. Goed om te weten: de cortenstaal huisnummers krijgt u in een grijze metaalkleur geleverd en ondergaan een natuurlijk en geleidelijke roestproces. Uiteindelijk krijgen deze huisnummers een roestbruine kleur. 

Uw RVS huisnummers online bestellen?

Zoekt u strakke en moderne huisnummers die oneindig lang meegaan? Kies dan voor de roestvrijstalen huisnummers van MySteel! Al onze huisnummers worden in onze eigen werkplaats geproduceerd, waardoor de levertijd slechts 5 werkdagen bedraagt. En bestelt u voor meer dan €50? Dan is de verzending gratis. Bovendien heeft u recht op 5 jaar garantie. Kijk gerust rond en plaats eenvoudig online uw bestelling!