Cortenstaal Voortuin

Cortenstaal Voortuin:

Een Warm Welkom


In de wintermaand januari denk je misschien niet meteen aan tuininrichting, maar juist nu is het perfecte moment om plannen te maken voor het nieuwe jaar. De voortuin is het visitekaartje van je huis en verdient daarom de nodige aandacht. In dit artikel duiken we dieper in op het gebruik van cortenstaal in de voortuin en hoe cortenstalen tuinproducten een stijlvolle en duurzame toevoeging kunnen zijn.

Eigenschappen Cortenstaal

 

Het gebruik van cortenstaal in de voortuin is trendy vooral omdat de karakteristieke roestkleur een warme uitstraling geeft en prachtig contrasteert met groene planten. Door verschillende cortenstaal items te gebruiken ontstaat niet alleen een gevoel van samenhang, maar ook een uitstekende bestendigheid tegen de elementen. Met minimale onderhoudsvereisten blijft de voortuin het hele jaar door een prachtige entree dankzij de stevigheid van cortenstaal, wat zorgt voor een langdurige investering in de schoonheid van je buitenruimte.  

 

 

 

 

 

Voortuin met plantenbakken 

 

Voeg bijvoorbeeld cortenstalen plantenbakken toe voor een direct moderne en sfeervolle touch. Wil je ’s avonds genieten van een mooie sfeer? Denk dan aan ingebouwde zachte led verlichting die de contouren van je cortenstalen bloembakken accentueert. Combineer de plantenbakken slim met een houten bankje voor ontspanning in de voortuin. In de winter kunnen plantenbakken zelfs dienen als decoratieve elementen door ze te vullen met winterharde planten.  

 

 

Grote cortenstaal plantenbakken 


Grote cortenstaal plantenbakken zijn niet alleen decoratief, maar creëren ook privacy en gezelligheid. Plaats ze strategisch voor een natuurlijke afscheiding en geef je voortuin verschillende sferen door te spelen met verschillende planten en bloemen in elk seizoen. Een voortuin met bloembakken kan ook dienen als eyecatcher doordat opvallende planten of bloemen direct de aandacht trekken en je woning een unieke uitstraling geven.  

 

 

 

 

 

 

Andere cortenstaal items 

 

Een cortenstalen brievenbus kan een statement in je voortuin maken. Naast de functionele rol voegt een stalen brievenbus een vleugje moderniteit toe aan de entree van je huis. Het plaatsen van cortenstaal keerwanden of kantopsluiting langs je bloemperken geeft je voortuin een warme en eigentijdse uitstraling. Creëer een samenhangend geheel in je voortuin met andere cortenstaal elementen. Voeg cortenstaal huisnummers toe als subtiele, maar toch opvallende details. Een cortenstaal sokkel is een erg origineel item en dient niet als stijlvolle basis voor kunstwerken of bloempotten, maar trekt ook de aandacht naar de voortuin. Deze elementen dragen bij aan de algehele uitstraling van de voortuin. Duurzaamheid en stijl gaan hand in hand. Lees meer over het creëren van sfeer met cortenstaal. 

 

 

Ontdek het Aanbod van de webshop MySteel 

 

Als jouw interesse gewekt is en je op zoek bent naar hoogwaardige cortenstalen tuinproducten, dan ben je bij onze webshop aan het juiste adres. We bieden vakmanschap in eigen productie. En gratis  verzending vanaf 250 euro waardoor het nog aantrekkelijker is om je voortuin te transformeren met onze cortenstalen brievenbussen, plantenbakken, sokkels en huisnummers. 

 

 

 

 

 

Deskundig advies nodig? 

 

Onze MySteel webshop is niet alleen een plek om te winkelen; het is ook jouw aanspreekpunt voor deskundig advies. Als producent van onze tuinitems weten we precies wat het beste past bij jouw wensen en behoeften. En heb je niet precies gevonden wat in jouw voortuin past? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een ontwerp op maat of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan via de pagina maatwerk.   

 

 

Bekijk ons assortiment 

 

Kies voor stijl, kies voor duurzaamheid, en ontdek de mogelijkheden van een voortuin met cortenstaal. Transformeer je buitenruimte en maak van je voortuin een waar pronkstuk dat het hele jaar door indruk maakt. Bekijk ons assortiment en laat je inspireren door de mogelijkheden van onze cortenstalen tuinproducten

 

MySteel Specials