Verzinkt staal kantopsluiting

Verzinkt staal kantopsluiting

Met een kantopsluiting van verzinkt staal maakt u stijlvolle, strakke afscheidingen in uw tuin. Denk aan het scheiden van uw gazon, tuinpaden, borders, bloemperken of terras. Bij MySteel vindt u verzinkt stalen kantopsluitingen van 13 cm hoog. De materiaaldikte is standaard 1,5 mm, welke hoogte of lengte u ook kiest. Bekijk snel ons aanbod verzinkt stalen kantopsluitingen. Ook maatwerk is mogelijk! 

Lees meer chevron-down
Lees minder chevron-up

9 producten

Sorteer op sort-descending

9 producten

Sorteer op sort-descending

Wat is verzinkt staal?

Verzinkt staal roest niet. Dat komt omdat er een dun laagje zink is aangebracht over het metaal. Door de zinklaag komt het metaal niet in aanraking met zuurstof of water. Dit proces wordt ook wel galvaniseren genoemd. Een kantopsluiting van verzinkt staal gaat dus niet roesten en is daardoor perfect voor in uw tuin. De MySteel kantopsluitingen op deze pagina worden vervaardigd uit hoogwaardig sendzimir verzinkt staal. Sendzimir verzinkt staal is koolstofstaal dat na het walsen door een zinkbad gaat. Het doel van dit zinkbad is om het staal tegen corrosie (roest) te beschermen. Het zinkbad heeft een temperatuur van 450-500 graden en bevat een kleine hoeveelheid aluminium. Hierna wordt over het verzinkte staal aan beide zijden lucht geblazen om de laagdikte te regelen. Hierdoor wordt een gelijkmatige dikte van de zinklaag verkregen. De zinklaag biedt een goede bescherming van uw kantopsluiting waardoor deze jaren mee gaat.

De verzinkt staal kantopsluiting heeft een matte zilvergrijze metaalkleur: een kleur die door de jaren heen altijd behouden blijft. 

  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam en sterk
  • Uit eigen productie

Houdt u meer van robuuste, roestkleurige kantopsluitingen? Bekijk dan onze kantopsluitingen van cortenstaal. Meer over het materiaal cortenstaal leest u in onze Cortenstaal Gids

Een kantopsluiting van verzinkt staal in uw tuin: de toepassingen

De mogelijkheden van een kantopsluiting zijn eindeloos. Met een kantopsluiting kun je een lage afscheiding creëren. Bijvoorbeeld tussen gras en kiezels. Of tussen het looppad en de bloemborder. Ook kunt u door middel van kantopsluitingen vakken of omlijstingen creëren in uw tuin. Daardoor wordt uw tuin een overzichtelijk en strak geheel. De kantopsluiting is te gebruiken voor rechte lijnen en lichte glooiingen. Bovendien kunt u met behulp van stalen kantopsluitingen kleine hoogteverschillen realiseren voor een dynamische tuin. Wilt u grotere hoogteverschillen maken in uw tuin? Dan kunt het beste kiezen voor keerwanden. Even verder oriënteren? Bekijk ons volledige assortiment borderranden.   

Stalen kantopsluiting bestellen als volledige set

Bij MySteel koopt u altijd een kantopsluiting als volledige set. Zo’n set bevat alle benodigde onderdelen zoals grondpinnen en koppelplaten. U kunt ook zelf een set laten samenstellen die volledig voldoet aan uw wensen of onderdelen los (bij)bestellen. Hoe dan ook: bij iedere bestelling ontvangt u een montagehandleiding waarmee u zelf aan de slag kunt. Bekijk de montagehandleiding voor de kantopsluiting van verzinkt staal. 

Bestel eenvoudig via MySteel!

Kiest u voor een MySteel kantopsluiting van verzinkt staal? Dan kunt u rekenen op puur vakmanschap. Al onze producten worden namelijk eigenhandig gemaakt in onze werkplaats in Nederland. Daardoor is de levertijd tussen de 2 en 4 werkdagen en de verzending boven de €250 is gratis. Plaats eenvoudig uw bestelling via de webshop! Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de maatwerkmogelijkheden? Neem dan gerust contact op.