Cortenstaal vuurschalen

Vuurschalen van cortenstaal

Wilt u sfeer creëren in de tuin en houdt u van een lange zomeravond buiten? Dan is de cortenstaal vuurschaal een gave toevoeging aan uw tuin. In deze vuurschaal van staal kunt u veilig en gecontroleerd een vuurtje stoken. Gezellig én lekker warm. Het voordeel van cortenstaal vuurschalen is dat ze slijtvast, weervast en zeer onderhoudsarm zijn. U kunt ze dus gerust heel het jaar buiten laten staan en zelfs in de winter een gezellig vuurtje aanmaken. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online! 

Lees meer chevron-down
Lees minder chevron-up

8 producten

Sorteer op sort-descending

8 producten

Sorteer op sort-descending

Cortenstaal vuurschalen: waarom is dit materiaal geschikt?

Kenmerkend voor cortenstaal is dat het een oersterk materiaal is met een zeer lange levensduur. Daarbij is het gebruik van cortenstaal ideaal voor vuurschalen. Corten is namelijk een koperhoudend staal dat goed samengaat met vuur. Daarnaast is het zeer weervast staal, waardoor uw vuurschaal heel het jaar door buiten kan blijven staan. Nog een voordeel: de zware vuurschaal hoeft niet meer van z’n plek als ‘ie eenmaal staat. 

Geleverd in grijze kleur: roest ontstaat geleidelijk

Goed om te weten over cortenstaal vuurschalen is dat u ze in een grijze metaalkleur thuisbezorgd krijgt. Naar verloop van tijd gaat het staal roesten en verandert het in een bruine roestkleur. Hier hoeft u zelf niets voor te doen: de vuurschaal ondergaat een natuurlijk roestproces van twee tot zes maanden. Let wel op: tijdens het roestproces kan de vuurschaal afgeven. 

  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam en sterk
  • Uit eigen productie

Cortenstaal vuurschaal kopen in verschillende formaten, vormen en uitstraling

Onze cortenstaal vuurschaal Detroit heeft een strakke en moderne uitstraling en past daardoor in iedere tuin. Het cortenstaal geeft daarnaast een tijdloze uitstraling. En bovendien gaat dit materiaal erg lang mee. Dus: verzamel al uw vrienden, familieleden of buurtgenoten en geniet van een heerlijk avondje bij het vuur. Welk seizoen het ook is. Houdt u van de industriële, robuuste look van cortenstaal in uw tuin, doe dan inspiratie op in creëer sfeer met cortenstaal in de tuin.