Tuininrichting

Tuininrichting

Aan de slag met een nieuwe tuininrichting? En wilt u uw tuin inrichten met stalen elementen? Bekijk dan het aanbod van MySteel. Bij ons shopt u onder andere stalen watertafels, houtopslagen, tuintafels, brievenbussen, trappen en veel meer. In de meeste gevallen heeft u keuze uit de materialen cortenstaal en gepoedercoat staal. Al onze producten van staal voor in de tuin worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Daarmee bent u verzekerd van een uniek Nederlands product. Iets voor u? Bestel eenvoudig en snel uw tuininrichting van staal bij MySteel. Benieuwd naar de maatwerk-mogelijkheden? Neem dan contact op! 

Lees meer
Lees minder

Allerlei soorten stalen tuininrichting kopen

Of u nu een grote of een kleine tuin heeft: een leuke tuininrichting is belangrijk. Hiermee brengt u sfeer, kunt u gezellige hoekjes creëren en bijvoorbeeld afscheidingen realiseren. Met de stalen tuinelementen van MySteel kan het allemaal! Enkele voorbeelden van producten van staal voor in de tuin: 

  • Stalen watertafels | Onze stalen watertafels vormen een prominente blikvanger in uw tuin. Het water wordt vanuit het waterreservoir naar boven gepompt. Het water vloeit vervolgens geleidelijk over de bovenste binnenplaat heen. Vervolgens valt het water weer terug in de bak.   
  • Houtopslag | Heeft u een haard of kachel, en dus veel hout? Dan is een stalen houtopslag ideaal. Praktisch, maar zeker een tof element voor in uw tuin. Een MySteel houtopslag van staal heeft namelijk een industriële en tijdloze uitstraling. Gaaf voor in de tuin, maar ook voor in uw interieur. 
  • Brievenbussen | Een strakke, stevige én onderhoudsarme brievenbus gezocht? Dan is een stalen brievenbus geschikt. Onze brievenbussen zijn te bestellen in cortenstaal en in gepoedercoat staal.
  • Tuintafels | Wat is een tuininrichting zonder fijne tuintafel? Onze stalen tuintafels met Douglas hout zijn vorst- en hittebestendig waardoor ze heel het jaar door in de tuin kunnen blijven staan. Ideaal, toch?
  • Stalen trappen  | Wilt u een tuininrichting met hoogteverschillen? Dan is een een stoere stalen trap de ideale oplossing voor in uw voor- of achtertuin.

Hét voordeel van een tuininrichting van staal

Gaat u voor een volledig nieuwe tuininrichting van staal? Dan profiteert u van vele voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat stalen producten enorm onderhoudsarm zijn. Zo zijn gepoedercoate tuinelementen roestvrij en waterafstotend. Ze hebben hooguit een paar keer per jaar een vochtig doekje nodig. Kiest u voor cortenstaal in de tuin? Dan is er helemaal geen onderhoud nodig. U plaatst het product van cortenstaal in de tuin en de natuur doet vervolgens het werk. Dit metaal ondergaat namelijk een natuurlijk roestproces, waardoor de roestbruine kleur ontstaat. Lees meer over cortenstaal in onze Cortenstaal Gids.

Cortenstaal in de tuin: stoer én onderhoudsvrij

Wist u dat cortenstaal ideaal is voor in uw tuin? Dit materiaal is namelijk oersterk en zeer weervast. En onderhoud: daar hoeft u geen rekening mee te houden. Cortenstaal herkent u aan de typische bruine/oranje roestkleur. De kleur van cortenstaal ontstaat door een natuurlijk roestproces. Daarvoor is geen behandeling nodig: u laat de natuur gewoon zijn gang gaan. In onze webshop vindt u veel soorten elementen van cortenstaal voor in de tuin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan cortenstaal plantenbakken, vuurschalen, barbeques en huisnummers. Meer lezen over dit materiaal doet u in onze Cortenstaal Gids.

Tuininrichting met veel groen

Houdt u van een tuininrichting met veel groen? Ook dan zit u bij MySteel goed. Bekijk ons grote assortiment plantenbakken voor al uw bloemen, planten en bomen. Wilt u hoogteverschillen creëren of plantenborders? Bekijk dan onze stalen borderranden. Vragen of advies nodig? Bel of mail ons gerust.

Volledige tuininrichting kopen bij MySteel?

Staat u te popelen om aan de slag te gaan met een nieuwe tuininrichting? En bent u helemaal weg van stalen elementen in uw tuin? Bij MySteel kunt u een volledige stalen tuinrichting kopen. Gewoon vanuit uw luie stoel. De gemiddelde levertijd voor de meeste tuininrichting items bedraagt 2 tot 4 dagen en vanaf een besteding van €250 betaalt u geen verzendkosten. Vragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op.