Cortenstaal koppelplaat recht groot

check Direct leverbaar

Deze koppelplaat is voor het koppelen van de kantopsluitingen met een hoogte van 230mm.

  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam en sterk
  • In eigen productie gemaakt
Totaal incl. BTW
  • check Levertijd 2-4 werkdagen
  • check Gratis verzending vanaf €250,-

Omschrijving
minus
plus

Deze koppelplaat is voor het koppelen van de hoge kantopsluitingen (220 t/m 250mm hoogte). Deze koppelplaat kunt u d.m.v. zelftappers vastzetten aan de kantopsluiting. Ook deze kunt u bij ons bestellen.

Materiaal
Deze koppelplaat wordt vervaardigd uit hoogwaardig Corten-A staalplaat. Deze metaalsoort heeft als unieke eigenschap dat het een zeer dichte oxidehuid (roest laag) vormt. Doorroesten is hierdoor onmogelijk. Door de dichte oxidehuid wordt het dieper liggende materiaal afgeschermd van zuurstof, hierdoor wordt de oxidatie sterkt vertraagt terwijl de corrosie zich wel voortzet. De koppelplaat wordt ongeroest, in de grijze metaalkleur aangeleverd. De bruin/oranje roest laag vormt zich binnen enkele weken tot maanden, hier is geen behandeling voor nodig. Tijdens het roestproces kan de kantopsluiting afgeven. Cortenstaal is een metaallegering dat bestaat uit ijzer en hieraan zijn koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom toegevoegd

Specificaties
minus
plus

Materiaal Cortenstaal
Profiel kantopsluiting Geplet, Gezet, Recht
Hoogte kantopsluiting 220mm, 230mm, 250mm
Hoogte 230mm

Handleiding
minus
plus

EEN GOED STAALTJE SERVICE

Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u uw gewenste maat, model of kleur niet gezien in onze webshop, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan het formulier in op de pagina maatwerk.

Voor meer vragen kunt u ook kijken naar onze veelgestelde vragen pagina.