Cortenstaal vuurschaal Detroit (Vierkant)

exclamation Beperkte voorraad

Wil je sfeer creëren in je tuin en houdt u van een lange zomeravond buiten? Dan is de vuurschaal Detroit uiterst geschikt voor u.

  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam en sterk
  • In eigen productie gemaakt
  • check Levertijd 2-4 werkdagen
  • check Gratis verzending vanaf €250,-

Omschrijving
minus
plus

De vuurschaal behoeft weinig tot geen onderhoud. Wanneer het vuur gedoofd is hoeft u enkel het as te verwijderen uit de vuurschaal. De Detroit vuurschaal is voorzien van een afwaterings/ontluchtingsgat.  

Materiaal
Deze vuurschaal wordt vervaardigd uit hoogwaardig Corten-A staalplaat. Deze metaalsoort heeft als unieke eigenschap dat het een zeer dichte oxidehuid (roest laag) vormt. Doorroesten is onmogelijk. Door de dichte oxidehuid wordt het dieper liggende materiaal afgeschermd van zuurstof, waardoor de oxidatie sterkt vertraagt ​​terwijl de corrosie zich wel voortzet. De cortenstalen vuurschaal wordt ongeroest, in de grijze metaalkleur aangeleverd. De bruin / oranje roest laag vormt zich binnen enkele weken tot maanden, hier is geen behandeling voor nodig. Tijdens het roestproces kan de plantenbak afgeven. Cortenstaal is een metaallegering dat bestaat uit ijzer en hieraan zijn koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom toegevoegd.

Specificaties
minus
plus

Lengte 80 cm
Breedte 80 cm
Hoogte 20 cm
Materiaal dikte 2 mm
Model Detroit
Materiaal Cortenstaal
Gewicht 22 kg

Handleiding
minus
plus

EEN GOED STAALTJE SERVICE

Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je jouw gewenste maat, model of kleur niet gezien in onze webshop, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan het formulier in op de pagina maatwerk.

Voor meer vragen kun je ook kijken naar onze veelgestelde vragen pagina.