Cortenstaal vuurschaal Michigan 58 x 58 x 42 cm

check Direct leverbaar

Deze prachtige metalen vuurschaal is een decoratieve en sfeervolle toevoeging aan uw tuin of terras, maar houdt u natuurlijk ook warm tijdens de koelere zomeravonden. Ze zijn gemaakt van staal, gecoat met zwarte verf waardoor de warmte goed geabsorbeerd en weer uitgestraald wordt. De vuurschaal staal is rond van vorm en staat op drie ronde poten zodat de bodem waarop hij staat, beschermd blijft. De schaal waarin het vuur brandt is niet te diep zodat u optimaal kunt genieten van het fijne vlammenspel. Ziet u zichzelf al zitten op een koele zomeravond rondom deze vuurschaal? 

  • check Levertijd 2-4 werkdagen
  • check Gratis verzending vanaf €250,-

Omschrijving
minus
plus

Wat is een vuurschaal staal?

Deze metalen vuurschaal is rond van vorm, staat op drie ronde pootjes, heeft twee handvaten en is gemaakt van staal, gecoat met zwarte, hittebestendige verf. Dit staal behoeft weinig tot geen onderhoud. Het enige wat u na afloop van uw gestoken vuur hoeft te doen, is het verwijderen van de as.  

Welk type materiaal is gebruikt?

Deze vuurschaal buiten is gemaakt van staal, gecoat met zwarte, hittebestendige verf. De metalen vuurschaal combineert schoonheid en gebruiksvriendelijkheid. Hij kan in alle weersomstandigheden buiten staan, afdekken is niet nodig. Hij is zeer gemakkelijk schoon te maken en is vrijwel onderhoudsvrij. Als brandhout kunt u verschillende soorten hout gebruiken. Hout van fruitbomen geeft het mooiste vuur met de minste rook. Eik en beuk branden lang, geven mooie vlammen, en de kooltjes gloeien lang na. Zachtere houtsoorten (populier of wilg) branden minder lang maar geven sneller warmte, en het vuur laait hoger op. 

Specificaties
minus
plus

Lengte 58 cm
Breedte 58 cm
Hoogte 42 cm
Materiaal dikte 2 mm
Model Michigan
Materiaal Cortenstaal
Gewicht 7 kg

Handleiding
minus
plus

EEN GOED STAALTJE SERVICE

Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je jouw gewenste maat, model of kleur niet gezien in onze webshop, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan het formulier in op de pagina maatwerk.

Voor meer vragen kun je ook kijken naar onze veelgestelde vragen pagina.