Verzinkt staal grondpin klein

Direct leverbaar

Deze grondpin is voor het in de grond zetten van een kantopsluiting.

  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam en sterk
  • In eigen productie gemaakt
  • Levertijd 2-4 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €250,-

Omschrijving

Deze grondpin is voor het in de grond zetten van de lage kantopsluitingen (12 t/m 15 cm hoogte). We adviseren om per 1 meter kantopsluiting 1 grondpin te gebruiken. U kunt de grondpin d.m.v. zelftappers vastzetten. Ook deze kunt u bij ons bestellen.

Materiaal

Deze grondpin worden vervaardigd uit hoogwaardig sendzimir verzinkt staal. Sendzimir verzinkt staal is koolstofstaal dat na het walsen door een zinkbad gaat. Het doel van dit zinkbad is om het staal tegen corrosie (roest) te beschermen. Het zinkbad heeft een temperatuur van 450-500 graden en bevat een kleine hoeveelheid aluminium. Hierna wordt over het verzinkte staal aan beide zijden lucht geblazen om de laagdikte te regelen. Hierdoor wordt een gelijkmatige dikte van de zinklaag verkregen. De zinklaag bied een goede bescherming van uw kantopsluiting waardoor deze jaren mee gaat.

Montagehandleiding kantopsluiting

Specificaties

Hoogte 30 cm
Gewicht 0,41 kg
Profiel kantopsluiting Geplet, Gezet, Recht

Handleiding

EEN GOED STAALTJE SERVICE

Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je jouw gewenste maat, model of kleur niet gezien in onze webshop, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan het formulier in op de pagina maatwerk.

Voor meer vragen kun je ook kijken naar onze veelgestelde vragen pagina.