• Vanaf 50 EUR gratis verzenden
  • Uit eigen productie
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Maatwerk mogelijk
Vuurschalen

Cortenstaal vuurschalen

Wil je sfeer creëren in je tuin en houdt u van een lange zomeravond buiten? Dan is de vuurschaal Detroit uiterst geschikt voor u.

Categorieën & filters
1 product
1 product

De vuurschaal behoeft weinig tot geen onderhoud. Wanneer het vuur gedoofd is hoeft u enkel het as te verwijderen uit de vuurschaal. De Detroit vuurschaal is voorzien van een afwaterings/ontluchtingsgat.

Materiaal
Deze vuurschaal wordt vervaardigd uit hoogwaardig Corten-A staalplaat. Deze metaalsoort heeft als unieke eigenschap dat het een zeer dichte oxidehuid (roest laag) vormt. Doorroesten is onmogelijk. Door de dichte oxidehuid wordt het dieper liggende materiaal afgeschermd van zuurstof, waardoor de oxidatie sterkt vertraagt ​​terwijl de corrosie zich wel voortzet. De cortenstalen vuurschaal wordt ongeroest, in de grijze metaalkleur aangeleverd. De bruin / oranje roest laag vormt zich binnen enkele weken tot maanden, hier is geen behandeling voor nodig. Tijdens het roestproces kan de plantenbak afgeven. Cortenstaal is een metaallegering dat bestaat uit ijzer en hieraan zijn koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom toegevoegd.