Stalen houtopslag

Houtopslag van staal

Een robuuste houtopslag van staal. Die vindt u bij MySteel! Onze houtopslagen zijn geschikt voor binnen én buiten en bieden een perfecte oplossing voor het opbergen van uw hout. Bovendien is het een toffe eyecatcher voor in uw interieur of exterieur. U heeft keuze uit twee typen materiaal: cortenstaal of gepoedercoat staal. Vervolgens kiest u een gewenst formaat en plaatst u eenvoudig online uw bestelling. Ook maatwerk is mogelijk! Bekijk ons aanbod.

Lees meer
Lees minder

19 producten

Sorteer op

19 producten

Sorteer op

Strak stalen frame als houtopslag

Elke MySteel houtopslag van staal heeft een strak design en staat op pootjes. Het is een tijdloos ontwerp met stalen frame dat zorgt voor een tof industrieel effect. U kunt kiezen uit diverse kleuren: zwart, wit, antraciet of geroest bruin (cortenstaal). Daarnaast heeft u keuze uit diverse formaten. Tot slot is iedere stalen houtopslag voorzien van gaten voor de afwatering. Op die manier kan het regenwater altijd weglopen, waardoor het hout niet gaat rotten. Kort gezegd is staal de perfecte oplossing om uw hout in op te slaan.

Haardhout opslag van staal in allerlei formaten

Hoe groot mag uw stalen haardhout opslag zijn? Dat heeft natuurlijk alles te maken met uw (gewenste) houtvoorraad. Gelukkig hebben wij bij MySteel zeer uiteenlopende formaten beschikbaar. De hoogte varieert van 100 cm tot 180 cm; de lengte varieert van 80 cm tot 120 cm. Dat houdt in dat u kunt kiezen voor een vierkante stalen houtopslag of een rechthoekige haardhout opslag (staand of liggend). Bekijk ook zeker deze leuke kubus houtopslag! Goed om te weten: alle houtopslagen zijn standaard 40 cm diep en de staaldikte is altijd 2 mm. Bovendien is het materiaal vorst- en hittebestendig. 

Wilt u een stalen houtopslag met andere afmetingen? Geen probleem: wij leveren ook maatwerk! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Houtopslag voor buiten én binnen 

Uiteraard: een houtopslag is in de eerste plaats een praktisch object. Het houdt uw hout droog en netjes opgestapeld. Maar wij combineren praktisch graag met design! Een MySteel houtopslag van staal is zowel geschikt voor buiten als binnen. Het zorgt voor een stoer element in uw tuin of huis. Bijvoorbeeld voor bij uw buitenhaard of houtkachel. Daarnaast kan een houtopslag zelfs dienen als tuinafscheiding of als mooie decoratie voor binnen. Dus ben jij op zoek naar een houtopslag voor binnen van staal? Of zoekt u een gave eyecatcher voor in uw tuin? Bekijk onze producten! En lees meer inspiratie over het creëren van sfeer met cortenstaal

Houthok in de tuin

Zowel de cortenstalen houtopslag als de gepoedercoate houtopslag zijn perfect voor in de tuin.

  • Een houtopslag biedt het hout bescherming tegen regen, sneeuw en vocht.
  • De houtopslag van Mysteel is een opbergruimte die gemakkelijk toegankelijk is. Beide kanten van de houtopslag zijn namelijk open, omdat het geen achterwand bevat.
  • Een houthok in de tuin maakt je kale buitenmuren van de schuur of huis een stuk mooier en moderner.
  • Een ander pluspunt is dat een cortenstaal en gepoedercoat houthok duurzamer is dan een houthok van hout of andere materialen. 

Haardhout kast voor in de woonkamer

Een houtopslag zal ook zeker niet misstaan in jouw woonkamer. Een kast met hout oogt erg leuk in contrast met bijvoorbeeld een moderne inrichting. Daarnaast geeft het een gezellige uitstraling voor een klassiek ingerichte woonkamer. Voornamelijk de gepoedercoate houtopslagen zijn perfect voor binnen gebruik. Deze opslagen zijn in alle RAL-kleuren te verkrijgen. Een kast voor haardhout is ideaal voor ruimtebesparing. Je kunt het hout gemakkelijker stapelen, waardoor het er ook nog eens strakker uit ziet. Waar je de kast ook neerzet: de kast met hout zorgt voor een warme sfeer in de kamer, een plek waar je gezellig samenkomt! 

Industriële houtopslag staal zwart

Bent u specifiek op zoek naar een houtopslag van zwart staal? Filter dan op het materiaal ‘gepoedercoat staal’. Deze brandhoutrekken zijn gemaakt van sendzimir verzinkt staal. Vervolgens worden ze gepoedercoat in een zwarte kleur. Daarnaast kunt u kiezen voor twee andere standaardkleuren: wit of antraciet. Uiteraard is het mogelijk om uw houtopslag in iedere andere gewenste RAL kleur te laten poedercoaten. Bekijk al onze typen houthokken > 

Zelfmontage

De stalen frame-houtopslag wordt als een modulair pakket bij u thuis geleverd. U krijgt losse panelen en bevestigingsmaterialen toegestuurd. Deze kunt u eenvoudig zelf monteren aan de hand van de meegeleverde handleiding. De panelen zijn geheel blind te koppelen: er bevinden zich geen bevestigingen in het zicht. 

Bestel uw stalen houtopslag online

Wilt u een stalen houtopslag bestellen via MySteel.nl? Dat kan eenvoudig en snel. De gemiddelde levertijd bedraagt 2 tot 4 dagen en vanaf een bedrag van €250 betaalt u géén verzendkosten.  Twijfel niet en plaats uw bestelling. Vragen of advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op.