Cortenstaal wanddecoratie

Cortenstaal wanddecoratie

Geef uw tuin een finishing touch met cortenstaal wanddecoratie! De wall art designs van MySteel zijn echte eyecatchers. Unieke ontwerpen die u nergens anders ziet. Bovendien is het materiaal oersterk en weervast, aangezien de wanddecoraties zijn gemaakt van hoogwaardig Corten-A staalplaat. De ornamenten zijn daarom zeer geschikt voor in uw tuin. In onze webshop vindt u meer dan dertig wall art designs. Geometrische vormen, organische figuren, symmetrische of asymmetrische ontwerpen: de keuze is aan u. We maken alle cortenstaal wanddecoraties zelf, in onze eigen werkplaats. Daardoor heeft u gegarandeerd een uniek product in handen. Bekijk ons aanbod! 

Lees meer
Lees minder

35 producten

Sorteer op

35 producten

Sorteer op

Kunst van Cortenstaal voor buiten aan de muur 

Deze wall art is vervaardigd uit hoogwaardig Corten-A staalplaat. Daarom noemen we dit materiaal ook wel cortenstaal. Cortenstaal staat bekend als geroest staal en heeft een typische bruin-oranje kleur. Het cortenstaal product wordt ongeroest bij u geleverd en gaat dankzij allerlei weersinvloeden automatisch roesten. De natuur doet zijn werk. Binnen twee tot zes maanden wordt de roestlaag gevormd. Hier is geen behandeling voor nodig. Let op: tijdens het roestproces kan de wanddecoratie afgeven. Lees alles over cortenstaal in onze Cortenstaal Gids.

  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam en sterk
  • Uit eigen productie

Muurdecoratie voor in de tuin

Cortenstaal is ideaal voor in uw tuin. Dit materiaal behoeft namelijk geen onderhoud en gaat oneindig lang mee. Als het staal eenmaal is geroest, zal de toffe bruin-oranje kleur behouden blijven. Er is geen kans op doorroesten, waardoor uw cortenstalen wanddecoratie zeer duurzaam is en een leven lang mooi blijft. Bent u op zoek naar muurdecoratie voor in de tuin? Dan zijn onze cortenstaal wanddecoraties een schot in de roos. Tot slot geven de wall arts een stoere, robuuste look die tijdloos is. Hang de wall art bijvoorbeeld onder uw overkapping, aan de gevel of boven een tuinbankje. De cortenstaal wanddecoratie is uiteraard ook geschikt voor binnen. 

Tuindecoratie: figuren & dieren

Voeg levendigheid, emotie en een persoonlijk tintje toe aan uw tuin met onze tuindecoratie. Wat dacht je van figuren en dieren?  

  • Verschillende vormen te verkrijgen: Tuindecoratie is er in alle vormen, denk bijvoorbeeld aan dieren (olifant, wolf of leeuw), natuur (bloemen en bladeren) en geometrische vormen. Er is van alles mogelijk, in de webshop vind je alle opties.
  • Levendigheid en emotie: Figuren en dieren zorgen voor levendigheid en emotie in de ruimte, waardoor er een meer dynamische en boeiende atmosfeer ontstaat.
  • Een vleugje persoonlijkheid en karakter: Onze decoratieve figuren en dieren zorgen voor een vleugje persoonlijkheid en karakter in de ruimte.  

Verkrijgbaar in twee formaten: small & large

Al onze cortenstaal wanddecoraties zijn verkrijgbaar in twee afmetingen: small en large. De exacte afmetingen verschillen per ontwerp. De materiaaldikte is altijd 2 millimeter, waardoor de muurdecoratie nooit erg zwaar wordt. Daardoor kan de wanddecoratie op vrijwel iedere muur bevestigd worden. En daarover gesproken: u monteert het product eenvoudig zelf met de meegeleverde schroef/schroeven. 

Bekijk ook onze andere wanddecoratie

Fan van een industriële look? Bekijk dan ook zeker onze metalen wanddecoratie. Alle metalen wall arts zijn gemaakt van hoogwaardig sendzimir verzinkt staal en afgewerkt met een zwarte coating. Deze wanddeco’s zijn zowel geschikt voor binnen als buiten, aangezien ze voorzien zijn van een UV-bestendige laag. Wilt u een volledig overzicht zien? Bekijk dan alle MySteel wanddecoraties

Cortenstaal wanddecoratie online bestellen? 

Stoere, robuuste wanddecoratie gezocht voor in uw tuin? Selecteer uw favoriete ontwerp en bestel ‘m eenvoudig via onze webshop. U ontvangt uw bestelling al binnen 1-2 werkdagen en de verzending is gratis vanaf € 250,-.  Dus waar wacht u nog op? Plaats uw bestelling via onze webshop.