Cortenstaal houtopslag Indiana 180 x 120 x 40 cm

x Niet op voorraad (levertijd 1-4 weken)

De Indiana houtopslag is ideaal om uw hout optimaal in op te bergen. Door het strakke design is deze houtopslag een echte eyecatcher.

  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam en sterk
  • In eigen productie gemaakt
  • check Levertijd 1-4 weken
  • check Gratis verzending vanaf €250,-

Omschrijving
minus
plus

De Indiana houtopslag is ideaal om uw hout optimaal in op te bergen. Door het strakke design is deze houtopslag een echte eyecatcher. De houtopslag staat op pootjes en is voorzien van gaten voor de afwatering. Hierdoor kan het water altijd uit de houtopslag lopen en zal het hout niet gaan rotten.

Materiaal
Deze houtopslagen worden vervaardigd uit hoogwaardig Corten-A staalplaat. Deze metaalsoort heeft als unieke eigenschap dat het een zeer dichte oxidehuid (roest laag) vormt. Doorroesten is hierdoor onmogelijk. Door de dichte oxidehuid wordt het dieper liggende materiaal afgeschermd van zuurstof, hierdoor wordt de oxidatie sterkt vertraagt terwijl de corrosie zich wel voortzet. De cortenstalen houtopslag wordt ongeroest, in de grijze metaalkleur aangeleverd. De bruin/oranje roest laag vormt zich binnen enkele weken tot maanden, hier is geen behandeling voor nodig. Tijdens het roestproces kan de houtopslag afgeven. Cortenstaal is een metaallegering dat bestaat uit ijzer en hieraan zijn koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom toegevoegd.

Deze houtopslag is een modulaire stalen houtopslag die als bouwpakket geleverd word. De houtopslag word opgebouwd uit losse panelen. Dit is geheel blind te koppelen, er zitten geen bevestigingen in het zicht. Zie de handleiding voor meer informatie.

Specificaties
minus
plus

Lengte 120 cm
Breedte 40 cm
Hoogte 180 cm
Materiaal dikte 2 mm
Materiaal Cortenstaal
Gewicht 51 kg

Handleiding
minus
plus

EEN GOED STAALTJE SERVICE

Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je jouw gewenste maat, model of kleur niet gezien in onze webshop, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan het formulier in op de pagina maatwerk.

Voor meer vragen kun je ook kijken naar onze veelgestelde vragen pagina.