Cortenstaal huisnummer c - 15 cm

check Direct leverbaar

Stijlvolle huisnummers in het cortenstaal. Deze huisnummers zijn echte eyecatchers voor bij uw voordeur. Ze zijn niet alleen heel modern en strak, maar ook duurzaam én onderhoudsvrij.

  • check Levertijd 1-2 werkdagen
  • check Gratis verzending vanaf €250,-

Omschrijving
minus
plus

Dit huisnummers is voorzien van afstandhouders, die ervoor zorgt dat het huisnummer met een kleine afstand van de muur af wordt gemonteerd. De afstandhouders zorgen voor een strak eindresultaat waarbij het lijkt alsof het huisnummer zweeft. Bij montage draai je de meegeleverde draadstiften in het schroefdraad van de afstandhouders en deze schuif je vervolgens in een (met kit gevuld) boorgat in de muur. Na het drogen van de kit blijft het huisnummer stevig in de muur vast zitten. Het huisnummer wordt ongeroest, in de grijze metaalkleur aangeleverd. De bruin/oranje roest laag vormt zich binnen enkele weken tot maanden, hier is geen behandeling voor nodig. Tijdens het roestproces kan het huisnummer afgeven.

Specificaties
minus
plus

Breedte 11,7 cm
Hoogte 15 cm
Materiaal dikte 2 mm
Materiaal Cortenstaal
Serie 30 cm
Gewicht 0,18 kg
Muurafstand 1 cm

Handleiding
minus
plus

EEN GOED STAALTJE SERVICE

Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je jouw gewenste maat, model of kleur niet gezien in onze webshop, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan het formulier in op de pagina maatwerk.

Voor meer vragen kun je ook kijken naar onze veelgestelde vragen pagina.