Aluminium watertafel 3000x800x400

Leverbaar

De watertafel is een prachtig en opvallend object in uw tuin. De watertafel is zeer kindvriendelijk, omdat er geen diepe waterlaag is.

  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam en sterk
  • Leverbaar in alle RAL-kleuren
  • In eigen productie gemaakt
Jouw product
Product Aluminium watertafel 3000x800x400
Kleur
Optie
Totaal incl. BTW
  • Levertijd 10 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €250,-

Omschrijving

De watertafel wordt compleet met bijbehorende pomp met snoer geleverd. De pomp binnenin de bak zorgt ervoor dat het water omhoog wordt gepompt. Vervolgens zal het water over de binnenplaat lopen, om vervolgens weer terug in de bak te vallen. Bij vorst dient de pomp uitgeschakeld te worden. Deze watertafel heeft 3 fonteinen. Als extra optie kunt u kiezen voor LED verlichting, bij iedere fontein zal een lichtpunt komen.  

Materiaal

De watertafel worden vervaardigd uit aluminium en vervolgens in ieder gewenste RAL kleur gepoedercoat. Dit gebeurt speciaal voor u. Daardoor beschikt u altijd over een waterornament van top kwaliteit. Poedercoating is een elektrostatisch proces waarbij met een spuitpistool poeder wordt aangebracht op metaal. Tijdens het uitharden in de oven worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar. Daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, duurzame coating. Het aluminium wordt eerst voorzien van een sterk hechtende grondlaag en vervolgens wordt deze afgewerkt met een kleurlaag, door deze 2 lagen is de uiterst UV bestendig. De watertafel past in iedere tuin en is een echte eyecatcher.

Specificaties

Materiaal Aluminium
Lengte 3000mm
Breedte 800mm
Hoogte 400mm
Dikte materiaal 3mm
Gewicht 77kg

Handleiding

EEN GOED STAALTJE SERVICE

Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u uw gewenste maat, model of kleur niet gezien in onze webshop, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan het formulier in op de pagina maatwerk.

Voor meer vragen kunt u ook kijken naar onze veelgestelde vragen pagina.