Gepoedercoat staal cone plantenbakken

Gepoedercoat staal cone plantenbakken

De plantenbak piramide is een unieke vorm plantenbak staal en zorgt daardoor voor een chic element in uw tuin. De bak is gemaakt van verzinkt staal met een poedercoat in een conusvorm, en verkrijgbaar in diverse kleuren. Dankzij zijn unieke vorm is deze plantenbak zeer geschikt om in verschillende speelse samenstellingen lastige ruimtes op te vullen in de tuin. Of om heel eenvoudig een hoek in de tuin te vullen met groen. Weet u al waar u deze bijzondere plantenbak wil neerzetten? 

4 producten

Sorteer op

4 producten

Sorteer op

Wat is een cone plantenbak?

De piramide plantenbak is een ronde plantenbak in conus vorm, dat wil zeggen een ronde, omgekeerde piramidevorm. Deze plantenbak is esthetisch hoogwaardig in eigen productie afgewerkt. Deze piramide plantenbak past in een moderne of klassieke tuin en sluit ook goed aan op bijvoorbeeld vierkante of rechthoekige plantenbakken. 

Welk type materiaal is gebruikt?

Deze piramide plantenbakken zijn gemaakt van hoogwaardig sendzimir verzinkt staal en worden vervolgens in iedere gewenste RAL kleur gepoedercoat. Dit gebeurt speciaal voor u. Daardoor beschikt u altijd over een paneel van topkwaliteit. Poedercoating is een elektrostatisch proces waarbij met een spuitpistool poeder wordt aangebracht op metaal. Tijdens het uitharden in de oven worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en ten slotte uitgehard tot een mooie, duurzame coating. Door de coating is de plantenbak uiterst uv-bestendig. Standaard bieden we de RAL kleuren wit, antraciet en zwart aan. Uiteraard is het mogelijk om het paneel in iedere andere gewenste RAL kleur te laten poedercoaten. Dit schuttingpaneel past in iedere tuin en is een echte eyecatcher.  

Let op! Het is helaas niet mogelijk om gepoedercoat stalen producten te retourneren. Deze producten worden na bestelling speciaal voor u in de door u gekozen kleur gecoat. Het herroepingsrecht is hierop niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.