Gepoedercoat staal plantenbakken met LED

Gepoedercoat staal plantenbakken met LED

Deze gepoedercoat staal plantenbak met verlichting zorgt tegelijkertijd voor een functioneel, sfeervol en stijlvol element in uw tuin of terras. De plantenbak met verlichting is gemaakt van staal met een poedercoat, gemaakt in onze eigen productie. Deze plantenbak met verlichting bestaat uit één geheel en u kunt het dus meteen in de tuin of het terras neerzetten. De ledverlichting is geïntegreerd in de omgezette rand en de lichtbron en het snoer worden erbij geleverd. Welke planten gaat u in de spotlight zetten? 

Lees meer chevron-down
Lees minder chevron-up

4 producten

Sorteer op sort-descending

4 producten

Sorteer op sort-descending

Wat is een gelaste plantenbak met LED poedercoat?

Gelaste gepoedercoate plantenbakken zijn, zoals de naam al zegt, plantenbakken die volledig gelast en esthetisch hoogwaardig in eigen productie afgewerkt zijn. Ze bestaan dus uit één geheel. Dit betekent dat u de plantenbak na het uitpakken meteen in de tuin of op het terras kunt neerzetten. De ledverlichting is geïntegreerd in de opstaande rand van de plantenbak waardoor er een mooi sfeerlicht ontstaat.

Welk type materiaal is gebruikt?

Voor deze plantenbak is gebruik gemaakt van hoogwaardig sendzimir verzinkt staal. Dit is een koolstofstaal dat roest (corrosie) tegengaat. Nadat de plantenbak voor u is gemaakt, wordt hij afgewerkt met een poedercoat in de door u gewenste RAL-kleur. Poedercoating is een elektrostatisch proces waarbij poeder wordt aangebracht op het metaal, door middel van een spuitpistool. Tijdens het uitharden in de oven worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en ten slotte wordt het poeder uitgehard tot een mooie, duurzame kleurcoating in twee lagen. Deze coating is zeer uv-bestendig. Standaard bieden we de RAL kleuren wit, antraciet en zwart aan. Uiteraard is het mogelijk om de plantenbak in iedere andere gewenste RAL kleur te laten poedercoaten. De plantenbak van staal wordt in eigen huis geproduceerd door onze eigen vakmensen.

Let op! Het is helaas niet mogelijk om gepoedercoat stalen producten te retourneren. Deze producten worden na bestelling speciaal voor u in de door u gekozen kleur gecoat. Het herroepingsrecht is hierop niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.