Cortenstaal koppelplaat 90º klein

Direct leverbaar

Deze koppelplaat is voor het koppelen van de kantopsluitingen en hierdoor een hoek te creëeren.

  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam en sterk
  • In eigen productie gemaakt
Totaal incl. BTW
  • Levertijd 2-4 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €250,-

Omschrijving

Deze koppelplaat is voor het koppelen van de lage kantopsluitingen (130 en 150mm hoogte) en hierdoor een hoek te creëeren. Deze koppelplaat kunt u d.m.v. zelftappers vastzetten aan de kantopsluiting. Ook deze kunt u bij ons bestellen.

Op laatste detail afbeelding is de koppelplaat grijs, dit is echter alleen ter verduidelijking van het detail plaatje. U krijgt gewoon een cortenstalen geleverd.

Materiaal
Deze koppelplaat wordt vervaardigd uit hoogwaardig Corten-A staalplaat. Deze metaalsoort heeft als unieke eigenschap dat het een zeer dichte oxidehuid (roest laag) vormt. Doorroesten is hierdoor onmogelijk. Door de dichte oxidehuid wordt het dieper liggende materiaal afgeschermd van zuurstof, hierdoor wordt de oxidatie sterkt vertraagt terwijl de corrosie zich wel voortzet. De koppelplaat wordt ongeroest, in de grijze metaalkleur aangeleverd. De bruin/oranje roest laag vormt zich binnen enkele weken tot maanden, hier is geen behandeling voor nodig. Tijdens het roestproces kan de kantopsluiting afgeven. Cortenstaal is een metaallegering dat bestaat uit ijzer en hieraan zijn koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom toegevoegd.

Specificaties

Materiaal Cortenstaal
Profiel kantopsluiting Geplet, Recht
Hoogte kantopsluiting 130mm, 150mm
Hoogte 130mm

Handleiding

EEN GOED STAALTJE SERVICE

Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je jouw gewenste maat, model of kleur niet gezien in onze webshop, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan het formulier in op de pagina maatwerk.

Voor meer vragen kun je ook kijken naar onze veelgestelde vragen pagina.