Cortenstaal koppelplaat recht klein

Direct leverbaar

Deze koppelplaat is voor het koppelen van de kantopsluitingen.

  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam en sterk
  • In eigen productie gemaakt
  • Levertijd 2-4 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €250,-

Omschrijving

Deze koppelplaat is voor het koppelen van de lage kantopsluitingen (12 t/m 15 cm hoogte). Deze koppelplaat kunt u d.m.v. zelftappers vastzetten aan de kantopsluiting. Ook deze kunt u bij ons bestellen.

Materiaal
Deze koppelplaat wordt vervaardigd uit hoogwaardig Corten-A staalplaat. Deze metaalsoort heeft als unieke eigenschap dat het een zeer dichte oxidehuid (roest laag) vormt. Doorroesten is hierdoor onmogelijk. Door de dichte oxidehuid wordt het dieper liggende materiaal afgeschermd van zuurstof, hierdoor wordt de oxidatie sterkt vertraagt terwijl de corrosie zich wel voortzet. De koppelplaat wordt ongeroest, in de grijze metaalkleur aangeleverd. De bruin/oranje roest laag vormt zich binnen enkele weken tot maanden, hier is geen behandeling voor nodig. Tijdens het roestproces kan de kantopsluiting afgeven. Cortenstaal is een metaallegering dat bestaat uit ijzer en hieraan zijn koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom toegevoegd.

Specificaties

Materiaal Cortenstaal
Gewicht 0,42 kg
Profiel kantopsluiting Geplet, Gezet, Recht
Hoogte kantopsluiting 12 cm, 13 cm, 15 cm
Hoogte 13 cm

Handleiding

EEN GOED STAALTJE SERVICE

Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je jouw gewenste maat, model of kleur niet gezien in onze webshop, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan het formulier in op de pagina maatwerk.

Voor meer vragen kun je ook kijken naar onze veelgestelde vragen pagina.