Cortenstaal keerwand recht 2000mm (hoogte 300mm)

Direct leverbaar

Met ons assortiment keerwanden kunt u eindeloos combineren en bijna elke vorm eenvoudig en snel verwezenlijken. U kunt met de keerwanden bijvoorbeeld eenvoudig organische vormen of strakke lijnen creëren. Ze zijn los te plaatsen voor terrasafscheiding, maar ook kunt u er mooie plantenbakken of borders mee maken.

  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam en sterk
  • 5 jaar garantie
Totaal incl. BTW
  • Levertijd 2-4 werkdagen (bestel op tijd, door seizoensdrukte kan de levertijd afwijken)
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Omschrijving

De keerwanden zijn eenvoudig blind aan elkaar te koppelen met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Het is niet nodig om de keerwanden vast te maken aan de ondergrond. Door de brede onderrand en druk van de aarde zal de keerwand rechtop blijven staan.

Materiaal
De keerwanden worden vervaardigd uit hoogwaardig Corten-A staalplaat. Deze metaalsoort heeft als unieke eigenschap dat het een zeer dichte oxidehuid (roest laag) vormt. Doorroesten is hierdoor onmogelijk. Door de dichte oxidehuid wordt het dieper liggende materiaal afgeschermd van zuurstof, hierdoor wordt de oxidatie sterkt vertraagt terwijl de corrosie zich wel voortzet. De keerwanden worden ongeroest, in de grijze metaalkleur aangeleverd. De bruin/oranje roest laag vormt zich binnen enkele weken tot maanden, hier is geen behandeling voor nodig. Tijdens het roestproces kunnen de keerwanden afgeven. Cortenstaal is een metaallegering dat bestaat uit ijzer en hieraan zijn koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom toegevoegd.

Specificaties

Materiaal Cortenstaal
Lengte 2000mm
Hoogte 300mm
Breedte bovenrand 40mm
Breedte onderrand 200mm
Materiaal dikte 2mm

EEN GOED STAALTJE SERVICE

Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u uw gewenste maat of model niet gezien op onze webshop, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor meer vragen kunt u ook kijken naar onze veelgestelde vragen pagina.