Cortenstaal wanddecoratie Woman

check Direct leverbaar

Deze wall art is een echte eyecatcher voor in uw tuin. Het design is een perfecte balans tussen modern en industrieel en daardoor passend in iedere tuin.

  • Echte eyecatcher
  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam en sterk
Opties
Totaal incl. BTW
  • check Levertijd 1-2 werkdagen
  • check Gratis verzending vanaf €250,-

Omschrijving
minus
plus

Deze wall art is vervaardigd uit hoogwaardig Corten-A staalplaat. Deze metaalsoort heeft als unieke eigenschap dat het een zeer dichte oxidehuid (roest laag) vormt. Doorroesten is onmogelijk. Door de dicht oxidehuid wordt het dieper liggende materiaal afgeschermd van zuurstof, waardoor de oxidatie sterk vertraagt terwijl de corrosie zich wel wel voortzet.

De wanddecoratie wordt ongeroest, in de grijze metaalkleur aangeleverd. De bruin/oranje roest laag vormt zich binnen enkele weken tot maanden, hier is geen behandeling voor nodig. Tijdens het roestproces kan het product afgeven.

Dit product is verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen, small of large. Het product is gemakkelijk te monteren met de meegeleverde schroef/schroeven.

Specificaties
minus
plus

Categorie Natuur
Model Woman
Materiaal Cortenstaal
Materiaal dikte 2mm
Afmetingen Small 600x450mm
Afmetingen Large 1000x750mm
Gebruik Geschikt voor buitengebruik

EEN GOED STAALTJE SERVICE

Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u uw gewenste maat, model of kleur niet gezien in onze webshop, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan het formulier in op de pagina maatwerk.

Voor meer vragen kunt u ook kijken naar onze veelgestelde vragen pagina.