Cortenstaal Vegas Bankje

x Niet op voorraad (levertijd 1-4 weken)

Heeft u al plantenbakken en wilt u graag een bankje er tussen, onze bankjes zijn ook los te koop.

  • Vorst- en hittebestendig
  • Duurzaam en sterk
  • In eigen productie gemaakt
  • check Levertijd 1-4 weken
  • check Gratis verzending vanaf €250,-

Omschrijving
minus
plus

Materiaal
Deze beugels van deze bankjes worden vervaardigd uit hoogwaardig Corten-A staalplaat. Deze metaalsoort heeft als unieke eigenschap dat het een zeer dichte oxidehuid (roest laag) vormt. Doorroesten is hierdoor onmogelijk. Door de dichte oxidehuid wordt het dieper liggende materiaal afgeschermd van zuurstof, hierdoor wordt de oxidatie sterkt vertraagt terwijl de corrosie zich wel voortzet. De cortenstalen beugel wordt ongeroest, in de grijze metaalkleur aangeleverd. De bruin/oranje roest laag vormt zich binnen enkele weken tot maanden, hier is geen behandeling voor nodig. Tijdens het roestproces kan de plantenbak afgeven. Cortenstaal is een metaallegering dat bestaat uit ijzer en hieraan zijn koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom toegevoegd.

Het bankje wordt gemaakt van Douglas hout. Douglas hout is het hout van de douglas spar. Het hout heeft een warme uitstraling. Let echter wel op dat hout na verloop van tijd grijs wordt. Om dit te voorkomen moet het hout behandeld worden met speciaal hiervoor bestemde olie. Het hout wordt onbehandeld geleverd. Specificaties
minus
plus

Lengte 130 cm
Breedte 42 cm
Breedte bovenrand 4 cm
Model Vegas Bankje
Materiaal Cortenstaal
Gewicht 10 kg
Materiaal Cortenstaal

EEN GOED STAALTJE SERVICE

Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je jouw gewenste maat, model of kleur niet gezien in onze webshop, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan het formulier in op de pagina maatwerk.

Voor meer vragen kun je ook kijken naar onze veelgestelde vragen pagina.