Zwart RVS huisnummer 6 - 800mm

Direct leverbaar

Stijlvolle RVS huisnummers in een zwarte matte coating. Deze huisnummers zijn echte eyecatchers voor bij uw voordeur. Ze zijn niet alleen heel modern en strak, maar ook duurzaam én onderhoudsarm.

Totaal incl. BTW
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Omschrijving

Dit huisnummers is voorzien van afstandhouders, die ervoor zorgt dat het huisnummer met een kleine afstand van de muur af wordt gemonteerd. De afstandhouders zorgen voor een strak eindresultaat waarbij het lijkt alsof het huisnummer zweeft. Bij montage draai je de meegeleverde draadstiften in het schroefdraad van de afstandhouders en deze schuif je vervolgens in een (met kit gevuld) boorgat in de muur. Na het drogen van de kit blijft het huisnummer stevig in de muur vast zitten. Het huisnummer is vervaardigd uit RVS. De producten zijn voorzien van een zwarte coating in een matte fijn structuur. Deze coating is Uv-bestendig.

Specificaties

Materiaal Zwart (RVS)
Serie 800mm
Hoogte 800mm
Breedte 537,7mm
Materiaal dikte 2mm
Muurafstand 10mm

EEN GOED STAALTJE SERVICE

Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u uw gewenste maat of model niet gezien op onze webshop, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor meer vragen kunt u ook kijken naar onze veelgestelde vragen pagina.